Închide meniul

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray: „Deocamdată, îmi iau rămas bun!”

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 10:23

Reclamă
Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray: „Deocamdată, îmi iau rămas bun!

Promisiunea uriaşă a lui Olimpiu Moruţan pentru fanii naţionalei României înainte de EURO

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci/ Profimedia

Olimpiu Moruţan a oferit prima reacţie, după ce a plecat de la Galatasaray. Internaţionaul român a semnat cu Ankaragucu, şi şi-a luat rămas bun, pentru moment, de la campioana Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost prezentat oficial deja la noua sa echipă, Ankaragucu, echipă cu care a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mulţumire celor de la Galatasaray, mărturisind faptul că este recunoscător pentru că a putut face parte din echipa campioană a Turciei.

De asemenea, acesta s-a declarat nerăbdător să debuteze la noua echipă, Ankaragucu, echipă din prima ligă din Turcia, care s-a clasat pe locul 11 în stagiunea precedentă.

„Deocamdată, îmi iau rămas bun de la o echipă din care voi fi mereu recunoscător că am făcut parte!

Reclamă

Mulțumim personalului și tuturor fanilor minunați pentru sprijin și amintiri minunate.

Pășind într-o nouă aventură! Sunt fericit și entuziasmat de ceea ce urmează!„, a notat Olimpiu Moruţan, pe contul său oficial de Instagram.

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de de Galatasaray în 2021 de la FCSB, în schimbul sumei de 4,7 milioane de euro. În sezonul trecut, Moruțan a fost împrumutat la Pisa, în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. În tricoul italienilor, mijlocașul a jucat 36 de partide, a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. În momentul de față este cotat la 4,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Olimpiu Moruțan a jucat pentru Universitatea Cluj, FC Botoșani, FCSB, Galtasaray și Pisa.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan poate debuta la noua sa echipă luni, de la ora 21:00. Ankaragucu se va duela cu Adana Demirspor, într-un meci din etapa a doua din Superliga Turciei. În prima etapă, noua echipă a lui Moruţan a fost învinsă de Kasimpasa, în deplasare, scor 2-3.

Olimpiu Moruțan, noul „magician” de la Ankaragucu

Olimpiu Moruțan este noul „magician” de la Ankaragucu. Mijlocașul român a fost prezentat oficial de formația din prima ligă a Turciei. Oficialii clubului au ales însă un mod inedit pentru a anunța venirea românului la echipă.

Oficialii lui Ankaragucu l-au prezentat oficial pe Olimpiu Moruțan prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare. În videoclipul respectiv, Moruțan a fost pictat pe pânză, fiind îmbrăcat într-un costum de magician.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Turcia, Olimpiu Moruțan a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Ankaragucu, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. De asemenea, cei de la Galatasaray au introdus o clauză de răscumpărare a fotbalistului.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi Vezi toate știrile
Citește și