Închide meniul

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray: „Deocamdată, îmi iau rămas bun!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 10:23

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray: „Deocamdată, îmi iau rămas bun!

Promisiunea uriaşă a lui Olimpiu Moruţan pentru fanii naţionalei României înainte de EURO

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci/ Profimedia

Olimpiu Moruţan a oferit prima reacţie, după ce a plecat de la Galatasaray. Internaţionaul român a semnat cu Ankaragucu, şi şi-a luat rămas bun, pentru moment, de la campioana Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost prezentat oficial deja la noua sa echipă, Ankaragucu, echipă cu care a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mulţumire celor de la Galatasaray, mărturisind faptul că este recunoscător pentru că a putut face parte din echipa campioană a Turciei.

De asemenea, acesta s-a declarat nerăbdător să debuteze la noua echipă, Ankaragucu, echipă din prima ligă din Turcia, care s-a clasat pe locul 11 în stagiunea precedentă.

„Deocamdată, îmi iau rămas bun de la o echipă din care voi fi mereu recunoscător că am făcut parte!

Reclamă

Mulțumim personalului și tuturor fanilor minunați pentru sprijin și amintiri minunate.

Pășind într-o nouă aventură! Sunt fericit și entuziasmat de ceea ce urmează!„, a notat Olimpiu Moruţan, pe contul său oficial de Instagram.

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de de Galatasaray în 2021 de la FCSB, în schimbul sumei de 4,7 milioane de euro. În sezonul trecut, Moruțan a fost împrumutat la Pisa, în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. În tricoul italienilor, mijlocașul a jucat 36 de partide, a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. În momentul de față este cotat la 4,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Olimpiu Moruțan a jucat pentru Universitatea Cluj, FC Botoșani, FCSB, Galtasaray și Pisa.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan poate debuta la noua sa echipă luni, de la ora 21:00. Ankaragucu se va duela cu Adana Demirspor, într-un meci din etapa a doua din Superliga Turciei. În prima etapă, noua echipă a lui Moruţan a fost învinsă de Kasimpasa, în deplasare, scor 2-3.

Olimpiu Moruțan, noul „magician” de la Ankaragucu

Olimpiu Moruțan este noul „magician” de la Ankaragucu. Mijlocașul român a fost prezentat oficial de formația din prima ligă a Turciei. Oficialii clubului au ales însă un mod inedit pentru a anunța venirea românului la echipă.

Oficialii lui Ankaragucu l-au prezentat oficial pe Olimpiu Moruțan prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare. În videoclipul respectiv, Moruțan a fost pictat pe pânză, fiind îmbrăcat într-un costum de magician.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Turcia, Olimpiu Moruțan a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Ankaragucu, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. De asemenea, cei de la Galatasaray au introdus o clauză de răscumpărare a fotbalistului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și