Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruțan, noul „magician” de la Ankaragucu. Mijlocașul român, prezentat într-un mod aparte

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 21:17

Olimpiu Moruțan, noul magician” de la Ankaragucu. Mijlocașul român, prezentat într-un mod aparte

Olimpiu Moruțan, noul „magician” de la Ankaragucu

Olimpiu Moruțan, prezentat la Ankaragucu / Twitter Ankaragucu

Olimpiu Moruțan, noul „magician” de la Ankaragucu. Mijlocașul român a fost prezentat oficial de formația din prima ligă a Turciei. Oficialii clubului au ales însă un mod inedit pentru a anunța venirea românului la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul român a ales-o pe Ankaragucu după ce a fost anunțat de oficialii lui Galatasaray că nu va face parte din planurile antrenorului Okan Buruk, în noul sezon al ligii din Turcia. Totuși, acesta ar fi fost aproape și de o revenire la Pisa, echipă la care a fost împrumutat în stagiunea precedentă.

Olimpiu Moruțan, noul „magician” de la Ankaragucu. Modul inedit prin care a fost prezentat mijlocașul român

Oficialii lui Ankaragucu l-au prezentat oficial pe Olimpiu Moruțan prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare. În videoclipul respectiv, Moruțan a fost pictat pe pânză, fiind îmbrăcat într-un costum de magician.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Turcia, Olimpiu Moruțan a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Ankaragucu, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. De asemenea, cei de la Galatasaray au introdus o clauză de răscumpărare a fotbalistului.

Reclamă

Olimpiu Moruțan a ajuns la Galatasaray în vara anului 2021, atunci când a fost cumpărat de la FCSB pentru suma de 4,2 milioane de euro. În perioada petrecută în tricoul formației „Cim-Bom”, Moruțan a reușit să joace 36 de partide și să marcheze 3 goluri. De asemenea a oferit și 5 pase de gol.

În sezonul trecut, Moruțan a fost împrumutat la Pisa, în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. În tricoul italienilor, mijlocașul a jucat 36 de partide, a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. În momentul de față este cotat la 4,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Olimpiu Moruțan a jucat pentru Universitatea Cluj, FC Botoșani, FCSB, Galtasaray și Pisa.

Galatasaray, fără jucători români în noul sezon. Alexandru Cicâldău a plecat și el, încă de la începutul lunii august

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor. Internaţionalul român a ajuns la Konya şi le-a făcut o promisiune fanilor. Internaţionalul român, care mai are contract până în 2026 cu Galatasaray, a fost împrumutat pentru un an.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Konyaspor. Sper că acest sezon va fi unul bun atât pentru mine, cât şi pentru comunitatea Konyaspor. Nimeni nu ar trebuie să se îndoiască de faptul că voi da tot ce a mai bun pentru acest club”, a spus Alecandru Cicâldău, conform presei din Turcia.

Alexandru Cicâldău a revenit în această vară la Galatasaray, după ce în sezonul trecut a evoluat, sub formă de împrumut, la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Românul mai are contract cu Galatasaray până în vara anului 2026.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și