Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu! Francesca are 20 de ani şi face senzaţie în costum de baie

Publicat: 21 august 2023, 19:43

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu! Francesca are 20 de ani şi face senzaţie în costum de baie

Cât de frumoasă este Francesca Cuccuru, iubita lui Ionuţ Radu

Ionuţ Radu, alături de iubita lui / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi trăieşte o poveste de dragoste cu portarul naţionalei României. Cei doi se afişează tot mai des împreună, iar imaginile pe care le postează pe reţelele sociale adună sute de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul în vârstă de 26 de ani este într-o relaţie cu Francesca de aproximativ un an. S-au cunoscut în Italia şi s-au mutat împreună în perioada în care Radu a apărat buturile lui Auxerre. Internaţionalul român şi iubita lui sunt de nedespărţit nici în Anglia, după ce Ionuţ Radu a semnat cu Bournemouth.

Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu. Francesca Cuccuru, imagini de senzaţie!

Francesca este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Are peste 90.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Ultimele poze postate din vacanţă, în care apare şi Ionuţ Radu, au devenit imediat virale.

Nu existăm în orice altă clipă, aici în această dimensiune, tu și cu mine suntem meniți să fim împreună”, a fost mesajul italiencei.

În această vară, Ionuţ Radu a prezentat-o pe iubita lui familiei. A adus-o la Bucureşti şi a petrecut momente speciale alături de ea. Francesca l-a şi filmat pe internaţionalul român în timp ce se îmbrăţişa cu sora lui, Anastasia Radu. Ea îi calcă pe urme fratelui ei şi joacă fotbal. Este legitimată la FC Voluntari şi a adunat selecţii la naţionala U16 a României.

Reclamă

În acest an, Ionuţ Radu a vorbit despre relaţia cu Francesca într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport. A mărturisit că a cunoscut-o pe tânăra italiancă pe reţelele sociale, în urmă cu un an, pe vremea când încă evolua în Serie A.

Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian. Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a spus Radu în gazzetta.it.

Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth

Ionuț Radu a avut prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth. Portarul a vorbit despre noua sa aventură la formația din Premier League. Acesta s-a declarat entuziasmat și speră să confirme în poarta echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul român a fost împrumutat de către cei de la Inter la formația din Premier League. Formația engleză îl poate cumpăra definitiv pe român, în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

Mutarea a început să se contureze acum o săptămână. Managerul meu m-a sunat și mi-a zis că există interes din partea lui Bournemouth și am fost încântat. Să fii dorit de un club din Premier League este un lucru foarte important, i-am dat OK-ul managerului meu și i-am spus să vadă care e situația.

Cred că vor fi multe diferențe (n.r. – față de Serie A și Ligue 1), pentru că acesta este cel mai bun campionat din lume. Diferențe la nivel de calitate, viteză și alte aspecte. Evident, pentru fiecare copil care începe să joace fotbal este un vis să joace în Premier League, este cel mai înalt nivel.

Sigur, unul dintre obiectivele mele este să-mi trec numele pe lista românilor care au făcut diferența în Premier League. Sincer, am urmărit foarte mult Premier League, pentru că mulți jucători importanți au venit în acest campionat.

Sigur, provocările pentru un fotbalist țin “focul” aprins. Ai nevoie de provocări, să fii motivat în fiecare zi. Suntem trei portari buni și ne putem motiva reciproc pentru a munci din greu. Obiectivul este să muncesc din greu și să demonstrez că sunt un jucător de Premier League”, a spus Ionuț Radu, pentru www.afcb.co.uk.

În momentul de față, Ionuț Radu este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și