Închide meniul
Foto

Ionuţ Radu şi-a prezentat iubita de 20 de ani familiei. Cum s-a relaxat alături de femeile din viaţa lui

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2023, 19:42

Reclamă
Ionuţ Radu şi-a prezentat iubita de 20 de ani familiei. Cum s-a relaxat alături de femeile din viaţa lui

Ionuţ Radu şi-a prezentat iubita de 20 de ani familiei

Ionuţ Radu, alături de sora şi iubita lui

Ionuţ Radu s-a întors în România şi şi-a prezentat iubita de 20 de ani familiei. Din păcate, el ratează meciul cu Kosovo din cauza unei accidentări. Este una dintre cele mai mari pierderi ale lui Edi Iordănescu înaintea confruntării care va putea fi urmărită de la ora 21.45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul care a împlinit 25 de ani la finalul lunii trecute s-a accidentat în ultima etapă din Ligue 1. A jucat atunci ultimul său meci în tricoul lui Auxerre, echipă cu care nu a reuşit să evite retrogradarea. Împrumutul său în Franţa s-a încheiat şi se va întoarce la Inter.

Ionuţ Radu şi-a prezentat iubita de 20 de ani familiei

Ionuţ Radu a avut nevoie de operaţie şi a intrat direct în vacanţă. A decis să vină în România alături de iubita lui. Goalkeeperul este într-o relaţie cu Francesca Cuccuru, o studentă de 20 de ani din Italia.

Francesca este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a postat, pe reţelele sociale, imagini din Bucureşti. Se pare că a fost prezentată familiei de Ionuţ Radu. Aceasta a postat, pe Insta Story, mai multe imagini în care este alături de sora portarului.

Anastasia Radu, alături de Ionuţ Radu
Anastasia Radu, alături de Ionuţ Radu

Ionuţ Radu s-a relaxat la o terasă cu femeile din viaţa lui. A fost filmat de Francesca în timp ce se îmbrăţişa cu Anastasia Radu. Ea îi calcă pe urme fratelui ei şi joacă fotbal. Este legitimată la FC Voluntari şi a adunat selecţii la naţionala U16 a României.

Reclamă

Ionuţ Radu, dezvăluiri despre iubita lui: „Luăm lucrurile pas cu pas!”

Ionuţ Radu a vorbit pe larg despre partenera lui, Francesa Cuccuru. Portarul român a mărturisit că a cunoscut-o pe tânăra italiancă pe reţelele sociale, în urmă cu un an, pe vremea când încă evolua în Serie A.

Radu a dezvăluit totodată că s-a mutat imediat cu iubita lui, la scurt timp după ce au devenit oficial un cuplu. Totodată, portarul naţionalei României a mai dezvăluit că tânăra studentă este şi cea care se ocupă de alimentaţia lui, gătindu-i paste.

Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a dezvăluit Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it.

Ionuț Radu, făcut praf în L`Equipe

Ionuț Radu a fost făcut praf în L`Equipe, după cele două gafe făcute în duelul dintre Auxerre și Lens, 1-3, care au dus la retrogradarea gazdelor.

În minutul 48, Radu a ieșit hazardat dintre buturi și a dat pe lângă minge. Claude-Maurice a rămas cu poarta goală în față și nu a ratat. Openda a stabilit scorul final, după un șut care a trecut ”prin” portarul lui Inter.

La nivel înalt, nu se iartă ce a făcut el”, a fost reacția prestigiosului cotidian. A fost ultimul meci al lui Radu la Auxerre, pentru el urmând o perioadă dificilă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și