Închide meniul

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali: „A fost supărat pe mine, a avut dreptate! Eu sunt angajatul lui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2023, 20:16

Reclamă
Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali: „A fost supărat pe mine, a avut dreptate! Eu sunt angajatul lui

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali. Mihai Stoica a admis faptul că au existat tensiuni între el şi patronul de la FCSB, dar a precizat că lucrurile au revenit la normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mai spus că a reînceput că comunice cu Gigi Becali şi e convins, în continuare, că FCSB a fost dezavantajată de arbitraj în returul cu Nordsjaelland.

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali

Nu pot fi tensiuni între mine şi Gigi, eu sunt angajatul lui.  Era clar că s-a agitat, am ieşit cum am ieşit, oribil cu Karagandy, dar nu suntem obişnuiţi să ieşim înainte de play-off. Plecam cu şansa a doua, dar în continuare susţin că noi am fost dezavantajaţi cu Nordsjaelland. Puteam să ne şi calificăm.

Nu sunt tensiuni, a fost o perioadă în care n-am prea vorbit, a fost Gigi puţin supărat pe mine, chiar a avut dreptate. (…) Lucrurile s-au rezolvat, vorbim, da. Acum am închis telefonul cu Gigi. Da, au mai existat pentru că eu câteodată nu ştiu să-mi cenzurez anumite reacţii şi ies prost din toată treaba asta. Că n-o să iasă prost patronul„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali, despre Mihai Stoica: „Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?”

În ultima perioadă, Gigi Becali a avut făcut mai multe declaraţii contondente la adresa lui Mihai Stoica. Unul dintre motive a fost Pantea, jucător pe care patronul de la FCSB l-a comparat cu Roberto Carlos.

Reclamă

Nu știu de unde au auzit unii că pe Pantea îl distrugeam eu, că mi-a zis MM de el. Pantea a fost în mintea mea de trei ani încoace! La 16 ani, când a jucat în pandemie, am zis că ăsta o să ajungă mare fotbalist.

Pe Pantea îl țineam, nu voiam să îl dau. Că știe MM mai bine decât mine fotbal… La fotbal, poate știe el anii, dar să se priceapă el mai bine, niciodată. Poate se pricepe la fotbaliștii străini, dar la fotbaliștii mei, niciodată!

Așa scria în ziar, că MM l-a salvat pe Pantea. Cum să îl salveze MM? Mintea mea era numai la Pantea. Că îl distrugeam, că se lăsa de fotbal Pantea. M-a supărat asta! Cum inventezi minciuni în halul ăsta? Cum să spui asemenea minciuni?

Reclamă 4 / 0/3

Unii oameni spun ziua ce visează noaptea. Nu l-am întrebat pe MM! Ce să îl întreb pe MM? Nu cred că a zis el asemenea tâmpenii! Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?

S-a zis și de Compagno, că vreau să scap de el, dar a avut un sâmbure de adevăr, dar cu Pantea? Pantea a fost numai în capul meu.

Am zis că o să ajungă mare fotbalist, am văzut că are picioarele de zici că e tanc. Am zis că o să iau mulți bani pe el. Cum să zică de Pantea că MM l-a ținut, că altfel îl distrugeam eu?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:40 VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Calificările sunt pe Antena 3 CNN (16:45) 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și