Închide meniul

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali: „A fost supărat pe mine, a avut dreptate! Eu sunt angajatul lui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2023, 20:16

Reclamă
Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali: „A fost supărat pe mine, a avut dreptate! Eu sunt angajatul lui

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali. Mihai Stoica a admis faptul că au existat tensiuni între el şi patronul de la FCSB, dar a precizat că lucrurile au revenit la normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mai spus că a reînceput că comunice cu Gigi Becali şi e convins, în continuare, că FCSB a fost dezavantajată de arbitraj în returul cu Nordsjaelland.

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali

Nu pot fi tensiuni între mine şi Gigi, eu sunt angajatul lui.  Era clar că s-a agitat, am ieşit cum am ieşit, oribil cu Karagandy, dar nu suntem obişnuiţi să ieşim înainte de play-off. Plecam cu şansa a doua, dar în continuare susţin că noi am fost dezavantajaţi cu Nordsjaelland. Puteam să ne şi calificăm.

Nu sunt tensiuni, a fost o perioadă în care n-am prea vorbit, a fost Gigi puţin supărat pe mine, chiar a avut dreptate. (…) Lucrurile s-au rezolvat, vorbim, da. Acum am închis telefonul cu Gigi. Da, au mai existat pentru că eu câteodată nu ştiu să-mi cenzurez anumite reacţii şi ies prost din toată treaba asta. Că n-o să iasă prost patronul„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali, despre Mihai Stoica: „Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?”

În ultima perioadă, Gigi Becali a avut făcut mai multe declaraţii contondente la adresa lui Mihai Stoica. Unul dintre motive a fost Pantea, jucător pe care patronul de la FCSB l-a comparat cu Roberto Carlos.

Reclamă

Nu știu de unde au auzit unii că pe Pantea îl distrugeam eu, că mi-a zis MM de el. Pantea a fost în mintea mea de trei ani încoace! La 16 ani, când a jucat în pandemie, am zis că ăsta o să ajungă mare fotbalist.

Pe Pantea îl țineam, nu voiam să îl dau. Că știe MM mai bine decât mine fotbal… La fotbal, poate știe el anii, dar să se priceapă el mai bine, niciodată. Poate se pricepe la fotbaliștii străini, dar la fotbaliștii mei, niciodată!

Așa scria în ziar, că MM l-a salvat pe Pantea. Cum să îl salveze MM? Mintea mea era numai la Pantea. Că îl distrugeam, că se lăsa de fotbal Pantea. M-a supărat asta! Cum inventezi minciuni în halul ăsta? Cum să spui asemenea minciuni?

Reclamă 4 / 0/3

Unii oameni spun ziua ce visează noaptea. Nu l-am întrebat pe MM! Ce să îl întreb pe MM? Nu cred că a zis el asemenea tâmpenii! Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?

S-a zis și de Compagno, că vreau să scap de el, dar a avut un sâmbure de adevăr, dar cu Pantea? Pantea a fost numai în capul meu.

Am zis că o să ajungă mare fotbalist, am văzut că are picioarele de zici că e tanc. Am zis că o să iau mulți bani pe el. Cum să zică de Pantea că MM l-a ținut, că altfel îl distrugeam eu?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și