Închide meniul

Gigi Becali, despre Mihai Stoica: „Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2023, 22:15

Gigi Becali, despre Mihai Stoica: „Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?

Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a vorbit despre Mihai Stoica. Patronul FCSB a spus că se pricepe mai bine la fotbal decât Mihai Stoica. Totodată, Becali a rămas surprins de ce a auzit despre Pantea şi a subliniat că nu putea Mihai Stoica să afirme aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a infirmat zvonurile potrivit cărora Alexandru Pantea (19 ani) a rămas la FCSB datorită intervenţiei lui Mihai Stoica.

Gigi Becali, despre Mihai Stoica: „Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?”

Nu știu de unde au auzit unii că pe Pantea îl distrugeam eu, că mi-a zis MM de el. Pantea a fost în mintea mea de trei ani încoace! La 16 ani, când a jucat în pandemie, am zis că ăsta o să ajungă mare fotbalist.

Pe Pantea îl țineam, nu voiam să îl dau. Că știe MM mai bine decât mine fotbal… La fotbal, poate știe el anii, dar să se priceapă el mai bine, niciodată. Poate se pricepe la fotbaliștii străini, dar la fotbaliștii mei, niciodată!

Așa scria în ziar, că MM l-a salvat pe Pantea. Cum să îl salveze MM? Mintea mea era numai la Pantea. Că îl distrugeam, că se lăsa de fotbal Pantea. M-a supărat asta! Cum inventezi minciuni în halul ăsta? Cum să spui asemenea minciuni?

Reclamă

Unii oameni spun ziua ce visează noaptea. Nu l-am întrebat pe MM! Ce să îl întreb pe MM? Nu cred că a zis el asemenea tâmpenii! Cum să zică asemenea minciuni? Ce, e nebun?

S-a zis și de Compagno, că vreau să scap de el, dar a avut un sâmbure de adevăr, dar cu Pantea? Pantea a fost numai în capul meu.

Am zis că o să ajungă mare fotbalist, am văzut că are picioarele de zici că e tanc. Am zis că o să iau mulți bani pe el. Cum să zică de Pantea că MM l-a ținut, că altfel îl distrugeam eu?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor: „Șumudică nu va antrena niciodată FCSB”

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că Marius Șumudică nu va deveni niciodată antrenorul echipei patronate de către latifundiarul din Pipera.

În ultima perioadă, având în vedere că Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Al-Raed, au apărut mai multe zvonuri conform cărora „Șumi” ar fi dorit pe banca vicecampioanei, de către Gigi Becali. Acum, latifundiarul din Pipera a negat această posibilitate.

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că Marius Șumudică nu o va pregăti niciodată pe vicecampioana României. Gigi Becali nu dorește să colaboreze cu tehnicianul deoarece acesta l-a „mințit în față”, în urmă cu un an. Atunci, Șumudică a refuzat oferta FCSB-ului, chiar dacă inițial ajunsese la un acord cu patronul formației.

„Șumudică e prietenul meu, îmi place de el, e băiat bun, dar ca să se termine odată o spun acum, dar nu o luați în sens peiorativ. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Gata, să se termine odată bâlciul!

De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte!”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Gigi Becali: „A recunoscut că a greșit, l-am iertat”

„Am stabilit și apoi a zis că nu e așa. A recunoscut că a greșit, l-am iertat, sunt prieten cu el, dar atât. Am luat o hotărâre atunci. Nu vreau să se interpreteze. Eu am niște principii în viață. Nu vreau să mă cert cu Șumi, că e băiat bun, dar nu vreau să am cu el legături de contract.

Eu am niste principii, dacă odată ai făcut ceva, cum ar veni să mă minți în față, nu zic de el, zic la modul general, dacă m-ai mințit în față azi, după ce am vorbit ceva ieri, eu iert, dar țin cont de aia”, a mai spus latifundiarul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și