Închide meniul

Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948: „Cred că se uită pe documente”

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 8:17

Reclamă
Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948: „Cred că se uită pe documente

Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florin Prunea a oferit ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948. Şumi nu a semnat încă un contract cu oltenii, iar noul preşedinte al echipei lui Mititelu, Prunea, susţine că nu e nimic bătut în cuie, dar şi că venirea lui nu e condiţionată de cea a antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nicio noutate, lumea doarme la ora asta. Şumudică cred că se uită pe documente, citeşte contracte. Eu ştiu ce s-a vorbit, nu cred că vor fi probleme. Dar până nu se semnează, nu se ştie niciodată.

Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948

E un contract complicat, eu îl înţeleg perfect. Dar sper ca până mâine să fie totul bine. Nici eu nu sunt semnat. La mine lucrurile sunt destul de clare, dar până mâine se pot întâmpla multe. Dacă nu se semnează, fiecare îşi vede de drumul tău

(Condiţionezi venirea ta de cea a lui Şumudică?) Nu, în niciun caz. Eu am spus că era singurul antrenor pe care l-am văzut la Rapid. Eu îl înţeleg bine. E un antrenor care munceşte mult, nu e uşor să semnezi un contract”, a spus Prunea, la miezul nopţii, citat de digisport.ro.

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu

Pe de altă parte, Şumudică anunţă sâmbătă seară că a ajuns la un acord cu Adrian Mititelu, pentru a-i prelua pe olteni, după eşecul, 3-5, cu Rapid, echipa sa de suflet.

Reclamă

Şumudică a ajuns la un acord de principiu cu patronul lui FC U Craiova şi urmează să semneze contractul în cel mai scurt timp. Ar putea debuta pe banca grupării din Bănie chiar împotriva campioanei României, Farul.

„Ne vedem de fiecare dată când putem. Am rămas în relații foarte bine, nu mai e relația de cuplu, dar am rămas în relații foarte bune, pentru că eu încă mai locuiesc în apartamentul lui.

Suntem în relații foarte bune, ne vedem ori de câte ori vrem să ieșim afară. Eu când mă plictisesc îl sun și îi spun hai să mergem, hai să ieșim undeva, adică avem o relație foarte drăguță„, a declarat Marius Şumudică pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 este pe locul 13 în Liga 1. Oltenii au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 18 goluri primite în 7 partide.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB Vezi toate știrile
Citește și