Închide meniul

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu: „Mă bucur că vine și Florin Prunea președinte!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 19:08

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu: „Mă bucur că vine și Florin Prunea președinte!

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimediaimages

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu şi că va fi noul antrenor al lui FC U Craiova 1948. Anunţul vine la nici 24 de ore după ce oltenii au fost învinşi de Rapid, scor 3-5, în etapa a 7-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a ajuns la un acord de principiu cu patronul lui FC U Craiova şi urmează să semneze contractul în cel mai scurt timp. Ar putea debuta pe banca grupării din Bănie chiar împotriva campioanei României, Farul.

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu

„Şumi” se bucură că va fi ajutat de un fost internaţional român. Florin Prunea va fi numit noul preşedinte al clubului.

Ne vedem de fiecare dată când putem. Am rămas în relații foarte bine, nu mai e relația de cuplu, dar am rămas în relații foarte bune, pentru că eu încă mai locuiesc în apartamentul lui. Suntem în relații foarte bune, ne vedem ori de câte ori vrem să ieșim afară. Eu când mă plictisesc îl sun și îi spun hai să mergem, hai să ieșim undeva, adică avem o relație foarte drăguță„, a declarat Marius Şumudică pentru prosport.ro.

FC U Craiova 1948 este pe locul 13 în Liga 1. Oltenii au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 18 goluri primite în 7 partide.

Reclamă

Marius Şumudică este liber de contract, după ce în această vară s-a despărţit de Al-Raed, formţie din prima ligă din Arabia Saudită.

Adrian Mititelu Jr. i-a promis lui „Şumi” că va întări echipa serios în următoarea perioadă, astfel că tehnicianul de 52 de ani este la o semnătură distanţă de a reveni în Liga 1.

Marius Şumudică revine în fotbalul românesc. A antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, timp de trei luni, între iunie şi august 2021. „Şumi” s-a despărţit cu scandal de clujeni, după ce i-a fost interzis accesul la antrenamentele echipei, deşi reuşise să câştige toate meciurile din campionat şi să califice echipa în grupele Conference Leaguea.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid. Acesta a dezvăluit că echipa din Bănie va fi condusă de fiul său, care va fi susţinut şi de alţi oameni în conducere. De asemenea, Mititelu a mai anunţat că oltenii vor avea un preşedinte şi un antrenor nou în următoarea perioadă.

Felicit echipa Rapid. Au fost mai buni decât noi, mai proaspeţi, mai rapizi. Merită cu prisosinţă victoria. I-a mai ajutat şi arbitrajul, la golul de 2-1 a fost fault. Dar astăzi ne băteau oricum. Cred că avem cel mai bun atac din România, dar poate nu am fost inspiraţi cu fundaşii centrali.

Am încercat fel şi fel de chestii, nu am reuşit. Rapid ne-a făcut un mare bine. M-au convins să iau o hotărâre. Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal. Am făcut puşcărie nevinovat, am 20 de ani de fotbal. Tribuna a doua m-a înjurat.

A sosit momentul să mă retrag. E păcat, pentru că am făcut multe lucruri bune. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care sunt mai buni.

Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei. Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și