Închide meniul

Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948: „Cred că se uită pe documente”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 8:17

Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948: „Cred că se uită pe documente

Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florin Prunea a oferit ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948. Şumi nu a semnat încă un contract cu oltenii, iar noul preşedinte al echipei lui Mititelu, Prunea, susţine că nu e nimic bătut în cuie, dar şi că venirea lui nu e condiţionată de cea a antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nicio noutate, lumea doarme la ora asta. Şumudică cred că se uită pe documente, citeşte contracte. Eu ştiu ce s-a vorbit, nu cred că vor fi probleme. Dar până nu se semnează, nu se ştie niciodată.

Florin Prunea, ultimele detalii despre venirea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948

E un contract complicat, eu îl înţeleg perfect. Dar sper ca până mâine să fie totul bine. Nici eu nu sunt semnat. La mine lucrurile sunt destul de clare, dar până mâine se pot întâmpla multe. Dacă nu se semnează, fiecare îşi vede de drumul tău

(Condiţionezi venirea ta de cea a lui Şumudică?) Nu, în niciun caz. Eu am spus că era singurul antrenor pe care l-am văzut la Rapid. Eu îl înţeleg bine. E un antrenor care munceşte mult, nu e uşor să semnezi un contract”, a spus Prunea, la miezul nopţii, citat de digisport.ro.

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu

Pe de altă parte, Şumudică anunţă sâmbătă seară că a ajuns la un acord cu Adrian Mititelu, pentru a-i prelua pe olteni, după eşecul, 3-5, cu Rapid, echipa sa de suflet.

Reclamă

Şumudică a ajuns la un acord de principiu cu patronul lui FC U Craiova şi urmează să semneze contractul în cel mai scurt timp. Ar putea debuta pe banca grupării din Bănie chiar împotriva campioanei României, Farul.

„Ne vedem de fiecare dată când putem. Am rămas în relații foarte bine, nu mai e relația de cuplu, dar am rămas în relații foarte bune, pentru că eu încă mai locuiesc în apartamentul lui.

Suntem în relații foarte bune, ne vedem ori de câte ori vrem să ieșim afară. Eu când mă plictisesc îl sun și îi spun hai să mergem, hai să ieșim undeva, adică avem o relație foarte drăguță„, a declarat Marius Şumudică pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 este pe locul 13 în Liga 1. Oltenii au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 18 goluri primite în 7 partide.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și