Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948: „Nu se mai pune problema să semnez”

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 14:28 / Actualizat: 5 februarie 2024, 15:17

Reclamă
Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948: „Nu se mai pune problema să semnez

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948. Prima reacţie a lui Marius Şumudică a venit la câteva minute după apariţia în spaţiul public a informaţiei că nu va mai ajunge antrenorul lui FC U Craiova 1948, echipă cu care s-a aflat într-un stadiu avansat de negociere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică nu s-a înţeles cu Adrian Mititelu asupra anumitor clauze şi a anunţat că nu va ajunge să colaboreze cu Adrian Mititelu, patronul care îl aştepta cu braţele deschise.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948

„Nu se mai pune problema să semnez, nu se mai pune problema să negociez cu FC U Craiova 1948”, a spus Marius Şumudică, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Patronul din Bănie i-a trimis lui Șumudică draftul de contract. Acesta l-a analizat și a fost de acord cu aproape toate condițiile impuse de șeful de la FC U Craiova 1948.

Neînțelegerile au existat din cauza clauzei de reziliere a contractului și a primei de instalare pe care Mititelu urma să o ofere. Marius Șumudică a solicitat modificări în acest sens, însă patronul de la FC U Craiova 1948 a refuzat cererea antrenorului.

Reclamă

În cariera de antrenor, Marius Șumudică le-a mai pregătit pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor, Al-Shabab și Al-Raed.

Florin Prunea a „bătut palma” cu FC U Craiova 1948 şi e noul preşedinte al clubului

Florin Prunea a confirmat faptul că a „bătut palma” cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului.

„Să vedem şi actele semnate şi după putem vorbi. Dar nu cred că vor fi probleme. Am avut discuţii cu domnii Mititelu. Îl aştept pe Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. despre clauza cerută de Marius Şumudică) Oricum trebuie să-i plăteşti, acesta este regulamentul. Trebuie să-i plăteşti când îi dai afară.

Condiţiile care sunt la Craiova, nu sunt la patru-cinci echipe din Liga 1. Lotul trebuie îmbunătăţit. Am discutat cu Şumi şi cu cei doi finanţatori. Avem meciul cu Farul, după avem pauza de două săptămâni.

Eu m-am înţeles, actele sunt clare. Mi-am dorit foarte mult să vină şi Şumi, ştiu ce poate. El îşi negociază contractul, să nu fie probleme. Clauzele să fie clare, cu obligaţii, aste este viaţa. Să dăm drumul la treabă”, a declarat Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și