Închide meniul

Marius Șumudică nu mai devine antrenorul lui FC U Craiova 1948. La ce capitol nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 14:14

Marius Șumudică nu mai devine antrenorul lui FC U Craiova 1948. La ce capitol nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu

Marius Șumudică nu mai devine antrenorul lui FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Șumudică nu mai devine antrenorul lui FC U Craiova 1948 . Tehnicianul care era ca și venit pe banca echipei lui Adrian Mititelu nu s-a înțeles la un capitol cu patronul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Adrian Mititelu a rămas fără antrenor după ce Nicolae Dică a fost dat afară. Ultimul meci cu „Nick” pe bancă a fost cel cu Petrolul Ploiești, pierdut de către olteni cu scorul de 3-4.

Marius Șumudică nu mai devine antrenorul lui FC U Craiova 1948. Partea financiară, principala problemă pentru „Șumi”

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Marius Șumudică nu mai ajunge pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Chiar dacă acesta a anunțat că Adrian Mititelu i-a oferit toate condițiile, se pare că a apărut o răsturnare de situație.

Concret, patronul din Bănie i-a trimis lui Șumudică draftul de contract. Acesta l-a analizat și a fost de acord cu aproape toate condițiile impuse de șeful de la FC U Craiova 1948.

Neînțelegerile au existat din cauza clauzei de reziliere a contractului și a primei de instalare pe care Mititelu urma să o ofere. Marius Șumudică a solicitat modificări în acest sens, însă patronul de la FC U Craiova 1948 a refuzat cererea antrenorului.

Reclamă

În momentul de față, Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de formația saudită Al-Raed. În această perioadă de mercato, antrenorul a fost „curtat” cu mai multe oferte de la o serie de cluburi din Liga 1. În ultima perioadă, acesta declarase că dorește o nouă experiență în străinătate, dar totuși a ales să negocieze cu cei de la FC U Craiova 1948.

În cariera de antrenor, Marius Șumudică le-a mai pregătit pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor, Al-Shabab și Al-Raed.

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948

„Asta a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei (n.r. ziua meciului cu Rapid). Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Reclamă 4 / 0/3

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și