Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948: „Nu se mai pune problema să semnez”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 14:28 / Actualizat: 5 februarie 2024, 15:17

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948: „Nu se mai pune problema să semnez

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948. Prima reacţie a lui Marius Şumudică a venit la câteva minute după apariţia în spaţiul public a informaţiei că nu va mai ajunge antrenorul lui FC U Craiova 1948, echipă cu care s-a aflat într-un stadiu avansat de negociere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică nu s-a înţeles cu Adrian Mititelu asupra anumitor clauze şi a anunţat că nu va ajunge să colaboreze cu Adrian Mititelu, patronul care îl aştepta cu braţele deschise.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce au picat negocierile cu FC U Craiova 1948

„Nu se mai pune problema să semnez, nu se mai pune problema să negociez cu FC U Craiova 1948”, a spus Marius Şumudică, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Patronul din Bănie i-a trimis lui Șumudică draftul de contract. Acesta l-a analizat și a fost de acord cu aproape toate condițiile impuse de șeful de la FC U Craiova 1948.

Neînțelegerile au existat din cauza clauzei de reziliere a contractului și a primei de instalare pe care Mititelu urma să o ofere. Marius Șumudică a solicitat modificări în acest sens, însă patronul de la FC U Craiova 1948 a refuzat cererea antrenorului.

Reclamă

În cariera de antrenor, Marius Șumudică le-a mai pregătit pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor, Al-Shabab și Al-Raed.

Florin Prunea a „bătut palma” cu FC U Craiova 1948 şi e noul preşedinte al clubului

Florin Prunea a confirmat faptul că a „bătut palma” cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului.

„Să vedem şi actele semnate şi după putem vorbi. Dar nu cred că vor fi probleme. Am avut discuţii cu domnii Mititelu. Îl aştept pe Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. despre clauza cerută de Marius Şumudică) Oricum trebuie să-i plăteşti, acesta este regulamentul. Trebuie să-i plăteşti când îi dai afară.

Condiţiile care sunt la Craiova, nu sunt la patru-cinci echipe din Liga 1. Lotul trebuie îmbunătăţit. Am discutat cu Şumi şi cu cei doi finanţatori. Avem meciul cu Farul, după avem pauza de două săptămâni.

Eu m-am înţeles, actele sunt clare. Mi-am dorit foarte mult să vină şi Şumi, ştiu ce poate. El îşi negociază contractul, să nu fie probleme. Clauzele să fie clare, cu obligaţii, aste este viaţa. Să dăm drumul la treabă”, a declarat Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și