Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Cu cine negociază

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 14:59

Reclamă
Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Cu cine negociază

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Patronul formației din Bănie a început negocierile cu un oficial, dar și cu un tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile dintre FC U Craiova 1948 și Marius Șumudică au picat. De asemenea, nici Florin Prunea nu va mai ocupa funcția de președinte a formației din Bănie. Principala problemă de la negocieri a fost reprezentată de clauzele din contract.

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Dani Coman și Marius Măldărășanu, în negocieri cu FC U Craiova 1948

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oltenii au intrat în negocieri Dani Coman și Marius Măldărășanu, care în prezent sunt sub contract cu cei de la FC Hermannstadt. De asemenea, pe lista lui Mititelu s-ar afla și Dorinel Munteanu, tehnicianul celor de la Oțelul Galați. De negocieri însă se ocupă fiul patronului, Adrian Mititelu Jr. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că Adrian Mititelu a declarat că dorește să nu se mai implice în viața echipei.

Dani Coman și Marius Măldărășanu au readus-o pe Hermannstadt în primul eșalon al fotbalului românesc în anul 2022. De atunci, echipa din Sibiu a devenit o formație care poate pune probleme echipelor care se bat la play-off.

Înainte de a ocupa funția de președinte la Hermannstadt, Dani Coman a ocupat aceași poziție la Astra Giurgiu. La echipa cu un titlu de campioană în Liga 1, Coman a activat în perioada august 2015 – iunie 2021.

Reclamă

De cealaltă parte, în cariera de antrenor, Marius Măldărășanu le-a mai pregătit pe Astra Giurgiu (în perioada iulie – septembrie 2018) și pe Metaloglobus (în perioada iunie 2019 – mai 2020). Se află pe banca celor de la Hermannstadt din luna iulie a anului 2021.

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat. Problema a fost cauzată de clauzele din contract

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr., a anunțat că, după ce mutarea lui Șumudică a picat, nici Florin Prunea nu va mai ajunge la FC U Craiova 1948. Acesta nu va mai deveni președintele formației din Bănie, așa cum anunțase inițial.

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte”, a spus Adrian Mititelu Jr., pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 17:09 VIDEOWang Chuqin, cel mai bun jucător de tenis de masă al lumii, a câştigat Saudi Smash 2024. Finală fabuloasă cu Patrick Franziska 16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă 16:23 Cine l-a sfătuit pe Florinel Coman să se transfere în Qatar: „Am vorbit cu el, mi-a spus să mă duc!” 15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat Vezi toate știrile
Citește și