Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Cu cine negociază

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 14:59

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Cu cine negociază

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Patronul formației din Bănie a început negocierile cu un oficial, dar și cu un tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile dintre FC U Craiova 1948 și Marius Șumudică au picat. De asemenea, nici Florin Prunea nu va mai ocupa funcția de președinte a formației din Bănie. Principala problemă de la negocieri a fost reprezentată de clauzele din contract.

Adrian Mititelu Jr. s-a reorientat imediat, după ce negocierile cu Marius Șumudică și Florin Prunea au picat. Dani Coman și Marius Măldărășanu, în negocieri cu FC U Craiova 1948

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oltenii au intrat în negocieri Dani Coman și Marius Măldărășanu, care în prezent sunt sub contract cu cei de la FC Hermannstadt. De asemenea, pe lista lui Mititelu s-ar afla și Dorinel Munteanu, tehnicianul celor de la Oțelul Galați. De negocieri însă se ocupă fiul patronului, Adrian Mititelu Jr. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că Adrian Mititelu a declarat că dorește să nu se mai implice în viața echipei.

Dani Coman și Marius Măldărășanu au readus-o pe Hermannstadt în primul eșalon al fotbalului românesc în anul 2022. De atunci, echipa din Sibiu a devenit o formație care poate pune probleme echipelor care se bat la play-off.

Înainte de a ocupa funția de președinte la Hermannstadt, Dani Coman a ocupat aceași poziție la Astra Giurgiu. La echipa cu un titlu de campioană în Liga 1, Coman a activat în perioada august 2015 – iunie 2021.

Reclamă

De cealaltă parte, în cariera de antrenor, Marius Măldărășanu le-a mai pregătit pe Astra Giurgiu (în perioada iulie – septembrie 2018) și pe Metaloglobus (în perioada iunie 2019 – mai 2020). Se află pe banca celor de la Hermannstadt din luna iulie a anului 2021.

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat. Problema a fost cauzată de clauzele din contract

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr., a anunțat că, după ce mutarea lui Șumudică a picat, nici Florin Prunea nu va mai ajunge la FC U Craiova 1948. Acesta nu va mai deveni președintele formației din Bănie, așa cum anunțase inițial.

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte”, a spus Adrian Mititelu Jr., pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și