Închide meniul

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal! Lamine Yamal a scris istorie la 16 ani

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 22:27

Reclamă
Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal! Lamine Yamal a scris istorie la 16 ani

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal

Lamine Yamal, în Villarreal - Barcelona / Profimedia

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal! Echipa lui Xavi s-a impus cu 4-3 în partida de pe Estadio de la Ceramica, într-un meci cu mai multe răsturnări de situaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii au condus cu 2-0, după care s-au văzut conduşi în debutul reprizei secunde. Cu toate acestea, catalanii au reuşit să revină la Barcelona cu toate cele trei puncte.

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal!

Villarreal şi Barcelona au oferit meciul etapei a treia din La Liga. Campioana s-a impus cu 4-3 într-un meci cu mai multe întorsături de situaţie.

Catalanii au avut parte de un start superb de partidă. În minutul 12, Gavi a deschis scorul, după o lovitură de cap din centrarea lui Lamine Yamal, tânărul de 16 ani al catalanilor. Trei minute mai târziu, echipa lui Xavi majora diferenţa, graţie reuşitei lui Frenkie De Jong.

Villarreal nu a cedat, iar în minutul 26, Juan Foyth a marcat cu capul, din cornerul lui Baena. La pauză s-a intrat la egalitate, graţie reuşitei lui Alexander Sorloth, care a înscris la capătul unei faze superbe a „submarinului galben”.

Reclamă

După pauză, Villarreal a preluat conducerea pentru prima oară în partidă. Alexa Baena a marcat în minutul 52.

Ulterior, în doar trei minute, catalanii au întors în favoarea lor partida. Egalitatea a fost restabilită de Ferrand Torres în minutul 68, cu un şut puternic, în timp ce Robert Lewandowski a marcat golul patru în minutul 71. Polonezul a avut o misiune uşoară, trimiţând în poarta goală mingea care a revenit din bară, după şutul lui Lamine Yamal.

După primele trei etape, Barcelona are 7 puncte, în timp ce Villarreal are doar 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa viitoare, Barcelona va juca tot în deplasare, cu Osasuna, în timp ce Villarreal va juca pe terenul lui Cadiz.

Lamine Yamal a scris istorie în meciul cu Villarreal

La doar 16 ani şi 45 de zile, Lamine Yamal a avut o prestaţie solidă în meciul cu Villarreal şi a contribuit la succesul echipei lui Xavi.

În cele 76 de minute în care a stat pe teren, Yamal a oferit o pasă de gol. La prima reuşită a meciului, cea a lui Gavi, din minutul 12, Yamal a centrat perfect.

De asemenea, adolescentul catalanilor a fost la un pas de a înscrie în minutul 71, înainte de golul lui Lewandowski, atunci când a lovit bara.

Potrivit celor de la OptaJose, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din secolul 21 în La Liga care pasează decisiv. Recordul era stabilit chiar de Ansu Fati, jucătorul care l-a înlocuit pe Yamal. Ansu Fati reuşea acest lucru în septembrie 2019, într-un meci cu Valencia, când avea 16 ani şi 318 zile.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și