Închide meniul

Cele mai tari meciuri ale zilei sunt AICI! Villarreal – Barcelona 3-4 şi Newcastle – Liverpool 1-2

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 20:30 / Actualizat: 27 august 2023, 21:37

Cele mai tari meciuri ale zilei sunt AICI! Villarreal – Barcelona 3-4 şi Newcastle – Liverpool 1-2

Cele mai tari meciuri ale zilei sunt AICI

Villarrea - Barcelona / Profimedia

Cele mai tari meciuri ale zilei sunt AICI! Manchester City este primul nume mare al Europei care joacă duminică. Fără Pep Guardiola, „cetăţenii” merg pe terenul nou-promovatei Sheffield United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua de fotbal din Premier League se încheie pe St. James’ Park, acolo unde se vor întâlni Newcastle şi Liverpool. Tot astăzi vor mai juca Bayern Munchen, Barcelona şi Juventus.

Cele mai tari meciuri ale zilei sunt AICI!

Fluier final în Juventus – Bologna 1-1: „Bătrâna Doamnă” a obţinut doar un rezultat de egalitate în primul meci pe teren propriu din acest sezon.

Min. 80 în Juventus – Bologna 1-1: În cele din urmă, Dusan Vlahovic a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap din centrarea lui Samuel Iling Junior.

Min. 52 în Juventus – Bologna 0-1: Reuşita lui Dusan Vlahovic a fost anulată de VAR pentru o poziţie de offside.

Reclamă

Fluier final în Villarreal – Barcelona 3-4! Catalanii obţin cele trei puncte, la capătul unui meci superb, cu şapte goluri şi răsturnări de situaţie.

Fluier final în Newcastle – Liverpool 1-2! Darwin Nunez a fost eroul „cormoranilor” în meciul de pe St. James’ Park. Liverpool a jucat mai bine de o oră în 10 oameni, după eliminarea lui Van Dijk.

Fluier final în Bayern – Augbsurg 3-1! Baverzii au obţinut a doua victorie în Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+3 în Newcastle – Liverpool 1-2: Darwin Nunez! Reuşeşte dubla! În doar 10 oameni, „cormoranii” au preluat conducerea în prelungiri şi sunt aproape de o victorie uriaşă.

Min. 87 în Bayern – Augsburg 3-1: Beljo înscrie în minutul 87 golul de onoare al gazdelor

Min. 81 în Newcastle – Liverpool 1-1: În zece oameni, Liverpool a restabilit egalitatea pe St. James’ Park prin Darwin Nunez, care a înscris în minutul 81.

Min. 71 în Villarreal – Barcelona 3-4: Robert Lewandowski readuce catalanii în avantaj. Polonezul a înscris cu poarta goală, după ce şutul lui Lamine Yamal a lovit bara.

Min. 69 în Villarreal – Barcelona 3-3: Ferran Torres a restabilit egalitatea pe Estadio de la Ceramica.

Min. 69 în Bayern – Augsburg 3-0: Harry Kane a realizat dubla şi are trei goluri marcate în primele două etape din Bundesliga.

Min. 24 în Juventus – Bologna 0-1: Lewis Ferguson a deschis scorul în meciul de la Torino!

Reclamă

Min. 52 în Villarreal – Barcelona 3-2: „Submarinul galben” a întors scorul! Alex Baena a marcat în debutul reprizei secunde.

A început şi meciul dintre Juventus şi Bologna!

Min. 40 în Bayern Munchen – Augsburg 2-0: Harry Kane a majorat diferenţa, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min. 40 în Villarreal – Barcelona 2-2: Alexander Sorloth a restabilit egalitatea, la capătul unei faze superbe a „submarinului galben”.

Min. 33 în Bayern – Augsburg 1-0: Bavarezii au deschis scorul, graţie autogolului lui Uduokhai din minutul 33.

Min. 28 în Newcastle – Liverpool 1-0: Cartonaş roşu Van Dijk! Echipa lui Jurgen Klopp a rămas în 10 oameni, după ce căpitanul „cormoranilor” l-a faultat pe Isak din postura de ultim apărător.

Min. 26 în Villarreal – Barcelona 1-2: Juan Foyth a redus din diferenţă, după ce a înscris cu o lovitură de cap din cornerul executat de Baena.

Min. 25 în Newcastle – Liverpool 1-0: Anthony Gordon a deschis scorul pe St. James’ Park, după o greşeală în apărarea „cormoranilor”.

Min. 15 în Villarreal – Barcelona 0-2: Început de excepţie pentru catalani. Frenkie De Jong a majorat diferenţa după doar trei minute.

Min. 12 în Villarreal – Barcelona 0-1: Gavi a deschis scorul pentru catalani, după o lovitură de cap din centrarea tânărului de 16 ani al Barcelonei, Lamine Yamal.

Update ora 18:30: Partidele Newcastle – Liverpool, Villarreal – Barcelona şi Bayern Munchen – Augsburg au început!

Fluier final în Sheffield United – Manchester City 1-2! Fără Pep Guardiola, „cetăţenii” obţin cele trei puncte pe final de partidă.

Min. 88 în Sheffield United – Manchester City 1-2: Rodri readuce echipa lui Pep Guardiola în avantaj. Spaniolul a înscris cu un şut din interiorul careului.

Min 85 în Sheffield United – Manchester City 1-1: Jayden Bogle restabileşte egalitatea cu câteva minute înainte de final.

Min. 63 în Sheffield United – Manchester City 0-1: Erling Haaland şi-a luat revanşa în repriza secundă! Atacantul norvegian a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Jack Grealish.

Min. 37 în Sheffield United – Manchester City 0-0: În minutul 37, Erling Haaland a ratat o lovitură de la 11 metri. Norvegianul a trimis în stâlpul porţii apărate Foderingham şi a ratat pentru prima oară o lovitură de pedeaspă în Premier League, după ce a reuşit să înscrie în precedentele şapte încercări. De asemenea, este al doilea penalty ratat de norvegian în tricoul „cetăţenilor”, după ce a mai ratat în aprilie, cu Bayern Munchen, în Champions League.

Manchester City joacă duminică pe terenul nou-promovatei Sheffield United. Fără Pep Guardiola, care se recuperează după operaţia suferită săptămâna aceasta, „cetăţenii” caută a treia victorie din acest sezon. În primele două etape, City le-a învins pe Burnley şi Newcastle.

De la ora 18:30, mai multe echipe de top din Europa vor juca. Newcastle – Liverpool, Villarreal – Barcelona şi Bayern Munchen – Augsburg se dispută de la aceeaşi oră.

Bayern vine după victoria din prima etapă de pe terenul lui Werder Bremen, scor 4-0, dar vrea să îşi ia revanşa pentru înfrângerea drastică suferită pe teren propriu cu Leipzig, în Supercupa Germaniei, scor 0-3.

Liverpool va avea parte de o deplasare extrem de complicată pe St. James’ Park. Echipa lui Jurgen Klopp vine după un egal şi o victorie în primele două etape cu Chelsea şi Bournemouth, în timp ce Newcastle s-a impus categoric în meciul de pe teren propriu cu Aston Villa, dar a pierdut duelul de pe Etihad, cu Manchester City.

Un alt meci interesant va fi cel de pe Estadio de la Ceramica, acolo unde Villarreal va primi vizita celor de la Barcelona. Catalanii vin după remiza cu Getafe şi victoria cu Cadiz, în timp ce „submarinul galben” a pierdut în prima etapă cu Betis şi s-a impus în etapa a doua pe terenul celor de la Mallorca.

Liverpool a câştigat apelul! Alexis Mac Allister nu va fi suspendat, după cartonaşul roşu primit în meciul cu Bournemouth

Liverpool a câştigat apelul! Formaţia de pe Anfield a făcut apel împotriva suspendării lui Alexis Mac Allister, după ce mijlocaşul argentinian a fost eliminat în timpul meciului de pe teren propriu cu Bournemouth.

Mac Allister a văzut cartonaşul roşu în minutul 58 al partidei de sâmbătă, după o intrare asupra lui Ryan Christie. Arbitrul Thomas Bramall l-a eliminat direct pe argentinianul venit în această vară de la Brighton, iar VAR nu a intervenit.

Chiar dacă eliminarea lui Mac Allister nu a reprezentat o problemă în meciul cu Bournemouth, suspendarea argentinianului i-ar fi dat mari bătăi de cap lui Jurgen Klopp, mai ales că jucătorii care văd direct cartonaşul roşu primesc o suspendare de trei etape.

Astfel, Mac Allister nu va rata următoarele trei etape ale „cormoranilor” cu Newcastle, Aston Villa şi Wolverhampton, potrivit liverpoolfc.com.

Alexis Mac Allister a ajuns în această vară la Liverpool. Formaţia de pe Anfield l-a cumpărat pe campionul mondial de la Brighton, pentru 42 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și