Închide meniul

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal! Lamine Yamal a scris istorie la 16 ani

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 22:27

Reclamă
Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal! Lamine Yamal a scris istorie la 16 ani

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal

Lamine Yamal, în Villarreal - Barcelona / Profimedia

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal! Echipa lui Xavi s-a impus cu 4-3 în partida de pe Estadio de la Ceramica, într-un meci cu mai multe răsturnări de situaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii au condus cu 2-0, după care s-au văzut conduşi în debutul reprizei secunde. Cu toate acestea, catalanii au reuşit să revină la Barcelona cu toate cele trei puncte.

Barcelona a câştigat un meci nebun la Villarreal!

Villarreal şi Barcelona au oferit meciul etapei a treia din La Liga. Campioana s-a impus cu 4-3 într-un meci cu mai multe întorsături de situaţie.

Catalanii au avut parte de un start superb de partidă. În minutul 12, Gavi a deschis scorul, după o lovitură de cap din centrarea lui Lamine Yamal, tânărul de 16 ani al catalanilor. Trei minute mai târziu, echipa lui Xavi majora diferenţa, graţie reuşitei lui Frenkie De Jong.

Villarreal nu a cedat, iar în minutul 26, Juan Foyth a marcat cu capul, din cornerul lui Baena. La pauză s-a intrat la egalitate, graţie reuşitei lui Alexander Sorloth, care a înscris la capătul unei faze superbe a „submarinului galben”.

Reclamă

După pauză, Villarreal a preluat conducerea pentru prima oară în partidă. Alexa Baena a marcat în minutul 52.

Ulterior, în doar trei minute, catalanii au întors în favoarea lor partida. Egalitatea a fost restabilită de Ferrand Torres în minutul 68, cu un şut puternic, în timp ce Robert Lewandowski a marcat golul patru în minutul 71. Polonezul a avut o misiune uşoară, trimiţând în poarta goală mingea care a revenit din bară, după şutul lui Lamine Yamal.

După primele trei etape, Barcelona are 7 puncte, în timp ce Villarreal are doar 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa viitoare, Barcelona va juca tot în deplasare, cu Osasuna, în timp ce Villarreal va juca pe terenul lui Cadiz.

Lamine Yamal a scris istorie în meciul cu Villarreal

La doar 16 ani şi 45 de zile, Lamine Yamal a avut o prestaţie solidă în meciul cu Villarreal şi a contribuit la succesul echipei lui Xavi.

În cele 76 de minute în care a stat pe teren, Yamal a oferit o pasă de gol. La prima reuşită a meciului, cea a lui Gavi, din minutul 12, Yamal a centrat perfect.

De asemenea, adolescentul catalanilor a fost la un pas de a înscrie în minutul 71, înainte de golul lui Lewandowski, atunci când a lovit bara.

Potrivit celor de la OptaJose, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din secolul 21 în La Liga care pasează decisiv. Recordul era stabilit chiar de Ansu Fati, jucătorul care l-a înlocuit pe Yamal. Ansu Fati reuşea acest lucru în septembrie 2019, într-un meci cu Valencia, când avea 16 ani şi 318 zile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și