Închide meniul

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu! Nota primită de internaţionalul român

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 23:11

Reclamă
Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu! Nota primită de internaţionalul român

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan, în timpul primului meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu. Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani a fost integralist în duelul din etapa a treia, cu Karagumruk, încheiat la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat în această vară de Ankaragucu de la Galatasaray, în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a fost trimis în teren încă din primul minut al duelului cu Karagumruk. După ce în primul meci după transferul său la noua echipă, nu a fost în lot, antrenorul a mizat pe serviciile sale în duelul cu Karagumruk.

Moruţan a fost titularizat în banda dreaptă a atacului celor de la Ankaragucu, într-un sistem de 4-3-3. Internaţionalul român nu a fost implicat în golul echipei sale, din minutul 57. Bekiroglu a reuşit să marcheze, din pasa lui Sowe.

Karagumruk reuşise să deschidă scorul iniţial pe finalul primei reprize, prin Rohden.

Reclamă

Graţie prestaţiei din primul său meci de la Ankaragucu, Olimpiu Moruţan a fost notat cu nota 7, conform sofascore.ro. Cel mai bun jucător a fost Efkan Bekiroglu, marcatorul golului, care a primit nota 7,9.

Olimpiu Moruţan va avea ocazia să iasă la rampă pentru Ankaragucu în duelul din etapa următorea. Formaţia internaţionalului român va primi vizita celor de la Fenerbahce, liderul din prima ligă a Turciei.

După trei etape scurse din noul sezon din Turcia, Ankaragucu se află pe locul 15, cu două puncte obţinute, graţie celor două remize din ultimele două etape.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray

Olimpiu Moruţan a oferit prima reacţie, după ce a plecat de la Galatasaray. Internaţionaul român a semnat cu Ankaragucu, şi şi-a luat rămas bun, pentru moment, de la campioana Turciei.

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mulţumire celor de la Galatasaray, mărturisind faptul că este recunoscător pentru că a putut face parte din echipa campioană a Turciei.

De asemenea, acesta s-a declarat nerăbdător să debuteze la noua echipă, Ankaragucu, echipă din prima ligă din Turcia, care s-a clasat pe locul 11 în stagiunea precedentă.

„Deocamdată, îmi iau rămas bun de la o echipă din care voi fi mereu recunoscător că am făcut parte!

Mulțumim personalului și tuturor fanilor minunați pentru sprijin și amintiri minunate.

Pășind într-o nouă aventură! Sunt fericit și entuziasmat de ceea ce urmează!„, a notat Olimpiu Moruţan, pe contul său oficial de Instagram.

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de de Galatasaray în 2021 de la FCSB, în schimbul sumei de 4,7 milioane de euro. În sezonul trecut, Moruțan a fost împrumutat la Pisa, în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. În tricoul italienilor, mijlocașul a jucat 36 de partide, a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. În momentul de față este cotat la 4,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Olimpiu Moruțan a jucat pentru Universitatea Cluj, FC Botoșani, FCSB, Galtasaray și Pisa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și