Închide meniul

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu! Nota primită de internaţionalul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 23:11

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu! Nota primită de internaţionalul român

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan, în timpul primului meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu. Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani a fost integralist în duelul din etapa a treia, cu Karagumruk, încheiat la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat în această vară de Ankaragucu de la Galatasaray, în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Olimpiu Moruţan a debutat la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a fost trimis în teren încă din primul minut al duelului cu Karagumruk. După ce în primul meci după transferul său la noua echipă, nu a fost în lot, antrenorul a mizat pe serviciile sale în duelul cu Karagumruk.

Moruţan a fost titularizat în banda dreaptă a atacului celor de la Ankaragucu, într-un sistem de 4-3-3. Internaţionalul român nu a fost implicat în golul echipei sale, din minutul 57. Bekiroglu a reuşit să marcheze, din pasa lui Sowe.

Karagumruk reuşise să deschidă scorul iniţial pe finalul primei reprize, prin Rohden.

Reclamă

Graţie prestaţiei din primul său meci de la Ankaragucu, Olimpiu Moruţan a fost notat cu nota 7, conform sofascore.ro. Cel mai bun jucător a fost Efkan Bekiroglu, marcatorul golului, care a primit nota 7,9.

Olimpiu Moruţan va avea ocazia să iasă la rampă pentru Ankaragucu în duelul din etapa următorea. Formaţia internaţionalului român va primi vizita celor de la Fenerbahce, liderul din prima ligă a Turciei.

După trei etape scurse din noul sezon din Turcia, Ankaragucu se află pe locul 15, cu două puncte obţinute, graţie celor două remize din ultimele două etape.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după ce a plecat de la Galatasaray

Olimpiu Moruţan a oferit prima reacţie, după ce a plecat de la Galatasaray. Internaţionaul român a semnat cu Ankaragucu, şi şi-a luat rămas bun, pentru moment, de la campioana Turciei.

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mulţumire celor de la Galatasaray, mărturisind faptul că este recunoscător pentru că a putut face parte din echipa campioană a Turciei.

De asemenea, acesta s-a declarat nerăbdător să debuteze la noua echipă, Ankaragucu, echipă din prima ligă din Turcia, care s-a clasat pe locul 11 în stagiunea precedentă.

„Deocamdată, îmi iau rămas bun de la o echipă din care voi fi mereu recunoscător că am făcut parte!

Mulțumim personalului și tuturor fanilor minunați pentru sprijin și amintiri minunate.

Pășind într-o nouă aventură! Sunt fericit și entuziasmat de ceea ce urmează!„, a notat Olimpiu Moruţan, pe contul său oficial de Instagram.

Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de de Galatasaray în 2021 de la FCSB, în schimbul sumei de 4,7 milioane de euro. În sezonul trecut, Moruțan a fost împrumutat la Pisa, în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. În tricoul italienilor, mijlocașul a jucat 36 de partide, a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. În momentul de față este cotat la 4,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Olimpiu Moruțan a jucat pentru Universitatea Cluj, FC Botoșani, FCSB, Galtasaray și Pisa.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și