Închide meniul

Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș: „Are un mare atu, MM îl place!”

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 10:00

Reclamă
Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș: Are un mare atu, MM îl place!”

Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheş, în timpul meciul cu Nordsjaelland / Profimediaimages

Adi Popa a transmis un mesaj clar despre situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB. Mijlocașul a declarat că stopperul transferat în această vară de roș-albaștri are un mare atu la formația vicecampioană, fiind reprezentat de faptul că este pe placul lui Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a avut evoluții oscilante la FCSB, după revenirea la echipă din această vară. Roș-albaștrii se vor duela în această rundă cu UTA, în deplasare, iar meciul va fi luni, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș

Adi Popa a analizat transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, și a declarat că speră ca în cazul fundașului să nu se aplice ceea ce au pățit „ciorbele reîncălzite”. Mijlocașul a declarat că Chiricheș are un avantaj la formația vicecampioană, avantaj reprezentat de faptul că are o relație bună cu Mihai Stoica.

În acest context, Adi Popa a declarat că MM nu l-a plăcut niciodată, ba chiar mai mult, s-a împotrivit venirii sale la FCSB, de la Chiajna, deoarece îl considera prea scund.

(n.r. despre Vlad Chiricheș) Eu sper să nu pățească ce au pățit ‘ciorbele reîncălzite’, deși are un atu, pentru că MM îl place. Și asta contează mult acolo. Sigur că a fost o problemă pentru mine, pentru că MM nu m-a plăcut niciodată. Dacă ne uităm la ultimele apariții publice, asta denotă..

Reclamă

Cât am fost acolo, asta denotă. La început zicea să nu fiu luat, că sunt mic, și el a adus jucători de 1.50 m. Ăla nu mai era mic. Tragem concluzii, că nu suntem ipocriți”, a declarat Adi Popa, în cadrul unui podcast.

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland. Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea fundașului care a revenit în această perioadă de mercato în lotul vicecampioanei.

„A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren.

Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două ‘galbene’. Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și