Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland: „Soarta partidei era compromisă”

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 0:25

Reclamă
Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland: Soarta partidei era compromisă”

Jucătorii pe care Mihai Stoica îi voia titulari în România - Kosovo

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland. Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea fundașului care a revenit în această perioadă de mercato în lotul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată din turul 3 preliminar al UEFA Conference League după ce a pierdut partida retur cu Nordsjaelland, vicecampioana din Danemarca. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea nordicilor. De asemenea, în acel meci Vlad Chiricheș a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. Meciul a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland. Oficialul i-a luat apărarea fundașului

Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea lui Vlad Chiricheș, după ce fundașul a fost eliminat în eșecul vicecampioanei cu danezii de la Nordsjaelland. „MM” Stoica nu i-a reproșat eliminarea lui Chiricheș, chiar dacă echipa a arătat mult mai bine cu el în teren.

„A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii.

E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren.

Reclamă

Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două ‘galbene’. Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Vlad Chiricheș a revenit în lotul „roș-albaștrilor” după ce a jucat nu mai puțin de 10 ani în străinătate, la formații precum Tottenham, Napoli, Sassuolo sau Cremonesse. Acesta este, în momentul de față, cel mai bine plătit jucător din lotul celor de la FCSB, câștigând suma de 400.000 de euro pe sezon.

Pentru vicecampioana României, următorul test este împotriva celor de la Poli Iași, în campionatul intern, duminică, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, discurs dur după eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland: „Nu înțeleg de ce UEFA permite. E o bătaie de joc”

Nordsjaelland evoluează pe stadionul Right to Dream, arenă care are teren sintetic. FCSB s-a temut de suprafaţa de joc încă dinaintea partidei, chiar dacă Elias Charalambous a anunţat că terenul nu va reprezenta o scuză.

Cu toate acestea, la antrenamentul oficial, Alexandru Băluţă a făcut entorsă, iar Mihai Stoica a acuzat terenul danezilor. Mai mult, oficialul roş-albaştrilor crede că este o lipsă de respect din partea lui Nordsjaelland faţă de adversari şi nu înţelege de ce UEFA le permite danezilor să evolueze pe un asemenea teren:

„Noi am avut o problemă când l-am pierdut pe Băluță, la antrenamentul oficial, pe terenul ăla infect. A făcut entorsă. Am vorbit cu cei de la Nordsjaelland, sunt bine organizați. De ce nu au respect pentru jucătorii lor și vizitatori, nu înțeleg.

Ai teren de iarbă de antrenament, dar joci pe gazonul ăla, care e o bătaie de joc. Nu înțeleg de ce UEFA permite unei țări ca Danemarca, cu o climă excepțională, să joace pe cartonul ăla. Că nu e sintetic, sintetic avem noi în bază. Nordsjaelland arată bine, se bate la titlu, a refuzat 18 milioane pe Nuamah. O echipă bună, am avut probleme doar cu gazonul lor”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și