Închide meniul

Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș: „Are un mare atu, MM îl place!”

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 10:00

Reclamă
Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș: Are un mare atu, MM îl place!”

Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheş, în timpul meciul cu Nordsjaelland / Profimediaimages

Adi Popa a transmis un mesaj clar despre situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB. Mijlocașul a declarat că stopperul transferat în această vară de roș-albaștri are un mare atu la formația vicecampioană, fiind reprezentat de faptul că este pe placul lui Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a avut evoluții oscilante la FCSB, după revenirea la echipă din această vară. Roș-albaștrii se vor duela în această rundă cu UTA, în deplasare, iar meciul va fi luni, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Adi Popa, mesaj clar despre Vlad Chiricheș

Adi Popa a analizat transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, și a declarat că speră ca în cazul fundașului să nu se aplice ceea ce au pățit „ciorbele reîncălzite”. Mijlocașul a declarat că Chiricheș are un avantaj la formația vicecampioană, avantaj reprezentat de faptul că are o relație bună cu Mihai Stoica.

În acest context, Adi Popa a declarat că MM nu l-a plăcut niciodată, ba chiar mai mult, s-a împotrivit venirii sale la FCSB, de la Chiajna, deoarece îl considera prea scund.

(n.r. despre Vlad Chiricheș) Eu sper să nu pățească ce au pățit ‘ciorbele reîncălzite’, deși are un atu, pentru că MM îl place. Și asta contează mult acolo. Sigur că a fost o problemă pentru mine, pentru că MM nu m-a plăcut niciodată. Dacă ne uităm la ultimele apariții publice, asta denotă..

Reclamă

Cât am fost acolo, asta denotă. La început zicea să nu fiu luat, că sunt mic, și el a adus jucători de 1.50 m. Ăla nu mai era mic. Tragem concluzii, că nu suntem ipocriți”, a declarat Adi Popa, în cadrul unui podcast.

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheș, din partida cu Nordsjaelland. Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea fundașului care a revenit în această perioadă de mercato în lotul vicecampioanei.

„A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren.

Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două ‘galbene’. Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și