Închide meniul

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică: „Sunt dezamăgit! Eu antrenam şi el făcea asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 18:51

Reclamă
Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică: „Sunt dezamăgit! Eu antrenam şi el făcea asta!

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

Nicolae Dică, într-un interviu / Captură gsp.ro

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică. Fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 s-a arătat extrem de dezamăgit după ce Şumudică a spus că negocia preluarea echipei cu Adrian Mititelu chiar în momentul în care acesta era antrenorul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, negocierile dintre Marius Şumudică şi Adrian Mititelu au eşuat şi totul s-a transformat într-un scandal monstru.

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

„Am văzut declarația domnului Șumudică că negocia de două-trei săptămâni cu Craiova. Când eu câștigam, dânsul negocia cu Craiova. Am văzut declarația lui de acum câteva zile.

Acum nu știu despre ce vorbea. Acum 2-3 săptămâni eu eram la Craiova și câștigam cu Voluntari și Botoșani. Sunt dezamăgit. Eu asta am văzut că s-a scris, că a declarat că negocia de 2-3 săptămâni cu Craiova”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova. Antrenorul a făcut noi declaraţii. Adrian Mititelu l-a atacat pe Şumudică, iar acum e război pe faţă între tehnician şi cei doi Adrian Mititelu, seniorul şi juniorul.

Reclamă

Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum și că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Și eu i-am cerut cei 50.000 de euro în teren de trei zile, nu 30.000 de acum și 20.000 în ianuarie.

Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligență peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie? ‘Abilități de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. – Adrian Mititelu) ce spui.

Reclamă 4 / 0/3
Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și