Închide meniul

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică: „Sunt dezamăgit! Eu antrenam şi el făcea asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 18:51

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică: „Sunt dezamăgit! Eu antrenam şi el făcea asta!

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

Nicolae Dică, într-un interviu / Captură gsp.ro

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică. Fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 s-a arătat extrem de dezamăgit după ce Şumudică a spus că negocia preluarea echipei cu Adrian Mititelu chiar în momentul în care acesta era antrenorul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, negocierile dintre Marius Şumudică şi Adrian Mititelu au eşuat şi totul s-a transformat într-un scandal monstru.

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

„Am văzut declarația domnului Șumudică că negocia de două-trei săptămâni cu Craiova. Când eu câștigam, dânsul negocia cu Craiova. Am văzut declarația lui de acum câteva zile.

Acum nu știu despre ce vorbea. Acum 2-3 săptămâni eu eram la Craiova și câștigam cu Voluntari și Botoșani. Sunt dezamăgit. Eu asta am văzut că s-a scris, că a declarat că negocia de 2-3 săptămâni cu Craiova”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova. Antrenorul a făcut noi declaraţii. Adrian Mititelu l-a atacat pe Şumudică, iar acum e război pe faţă între tehnician şi cei doi Adrian Mititelu, seniorul şi juniorul.

Reclamă

Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum și că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Și eu i-am cerut cei 50.000 de euro în teren de trei zile, nu 30.000 de acum și 20.000 în ianuarie.

Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligență peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie? ‘Abilități de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. – Adrian Mititelu) ce spui.

Reclamă 4 / 0/3
Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și