Închide meniul

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova: „Inteligenţă peste medie, se face de râs”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 0:33

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova: „Inteligenţă peste medie, se face de râs

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova

Marius Şumudică şi Adrian Mititelu / colaj Profimedia Images

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova. Antrenorul a făcut noi declaraţii. Adrian Mititelu l-a atacat pe Şumudică, iar acum e război pe faţă între tehnician şi cei doi Adrian Mititelu, seniorul şi juniorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a precizat că, în fişa postului, erau trecute „inteligenţă peste medie” şi „abilităţi de a vorbi”.

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova

Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum și că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Și eu i-am cerut cei 50.000 de euro în teren de trei zile, nu 30.000 de acum și 20.000 în ianuarie.

Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligență peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie? ‘Abilități de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. – Adrian Mititelu) ce spui.

Reclamă

Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Tehnicianul a arătat şi fişa postului pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică: „Ai cerşit postul! Alibec şi Budescu te-au făcut antrenor!”

Adrian Mititelu a avut o reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică. După ce antrenorul a prezentat motivele pentru care nu a semnat cu FC U Craiova 1948, patronul oltenilor a transmis un mesaj imediat. Acesta a declarat că tehnicianul a „cerşit postul” din Bănie!

Marius Şumudică a fost aproape să semneze cu FC U Craiova 1948, însă totul a picat, după negocierile purtate cu Adrian Mititelu Jr. Tehnicianul nu a fost de acord cu clauzele impuse de olteni.

Reacţia lui Adrian Mititelu, după declaraţiile lui Marius Şumudică, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul din Bănie l-a făcut praf pe tehnicianul de 52 de ani, declarând că acesta a insistat să vină pe banca echipei sale.

„Măi, Şumudică, vrei să dau nişte vocale d-ale tale la presă, să se convingă lumea cât de mult ai cerşit postul? Adiţă chiar te-a dorit, tu însă ai crezut că este un copil, o avea 26 de ani, dar gândeşte ca unul de 36 de ani! De când ai plecat de la Astra, n-ai mai antrenat pe nimeni, eşti doar un vânător de clauze, din asta trăieşti! Te-au făcut antrenor Alibec, Budescu şi alţi jucători de la Astra!”, a transmis Adrian Mititelu, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și