Închide meniul

Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct: „Nu pot să cred!” / „Doamne fereşte!”

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 15:24

Reclamă
Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct: „Nu pot să cred! / „Doamne fereşte!

Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct

Mircea Rednic, în timpul unui meci la UTA/ Hepta

Ioan Andone şi Cristi Borcea au fost şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă. Cei doi au fost luaţi prin surprindere de situaţia pe care o traversează „Puriul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a resimţit dureri în piept la meciul cu FCSB, câştigat de UTA cu scorul de 2-1. După mai multe investigaţii medicale, tehnicianul a fost oeprat, medicii constatând faptul că a suferit un infarct.

Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct

Cristi Borcea nu ştia de ceea ce i s-a întâmplat lui Mircea Rednic, şi a declarat că vestea a fost una şocantă pentru el. Fostul patron al lui Dinamo a mărturisit că se va interesa despre starea antrenorului, fiind convins însă că acesta va trece cu brio peste operaţie.

„Aoleu! Doamne, Dumnezeule! Ce veste îmi dai… Nu ştiam! Doamne fereşte! Sper să fie bine cât mai repede. O să mă interesez şi eu acum. E un om puternic”, a declarat Cristi Borcea, pentru prosport.ro.

De asemenea, şi Ioan Andone a fost lua prin surprindere de vestea că Mircea Rednic a fost operat. Andone a declarat că o va suna pe fiica fostului său coleg de la echipa naţională şi de la Dinamo, Luana, pentru a afla cum se simte antrenorul celor de la UTA.

Reclamă

„Hai, lasă-mă! De unde așa ceva? Nu pot să cred! Nu pot să cred! Mă interesez și eu acum să văd ce s-a întâmplat. O sun acum pe fiica lui să văd cum se simte”, a declarat şi Ioan Andone, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă! Patronul celor de la UTA a confirmat vestea, şi a dezvăluit că tehnicianul se simte bine după ce a fost supus intervenţii chirurgicale.

Mircea Rednic a fost suspus mai multor investigaţii, după duelul cu FCSB. Conform playsport.ro, medicii au decis să-l opereze de urgenţă pe tehnicianul celor de la UTA, după ce au constatat faptul că „Puriul” a suferit un infarct.

Reclamă 4 / 0/3

„Este bine, se recuperează. Va avea nevoie de câteva zile de pauză, încă nu știm exact când îl vom avea din nou la antrenamente. A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB, apoi și zilele următoare. A mers la clinica parteneră a clubului și s-a luat această decizie, de a fi operat. Îi urăm tot binele și îl așteptăm înapoi cât mai repede”, a declarat Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, conform playsport.ro.

Sursa citată mai sus mai notează faptul că lui Mircea Rednic i-a fost aplicat un stent la inimă, şi va petrece următoarele trei zile în spital, pentru recuperare. Antrenorul va rata duelul echipei sale cu Dumbrăviţa, din Cupa României, duel programat joi.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid Vezi toate știrile
Citește și