Închide meniul

Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct: „Nu pot să cred!” / „Doamne fereşte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 15:24

Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct: „Nu pot să cred! / „Doamne fereşte!

Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct

Mircea Rednic, în timpul unui meci la UTA/ Hepta

Ioan Andone şi Cristi Borcea au fost şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă. Cei doi au fost luaţi prin surprindere de situaţia pe care o traversează „Puriul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a resimţit dureri în piept la meciul cu FCSB, câştigat de UTA cu scorul de 2-1. După mai multe investigaţii medicale, tehnicianul a fost oeprat, medicii constatând faptul că a suferit un infarct.

Ioan Andone şi Cristi Borcea, şocaţi de vestea că Mircea Rednic a suferit un infarct

Cristi Borcea nu ştia de ceea ce i s-a întâmplat lui Mircea Rednic, şi a declarat că vestea a fost una şocantă pentru el. Fostul patron al lui Dinamo a mărturisit că se va interesa despre starea antrenorului, fiind convins însă că acesta va trece cu brio peste operaţie.

„Aoleu! Doamne, Dumnezeule! Ce veste îmi dai… Nu ştiam! Doamne fereşte! Sper să fie bine cât mai repede. O să mă interesez şi eu acum. E un om puternic”, a declarat Cristi Borcea, pentru prosport.ro.

De asemenea, şi Ioan Andone a fost lua prin surprindere de vestea că Mircea Rednic a fost operat. Andone a declarat că o va suna pe fiica fostului său coleg de la echipa naţională şi de la Dinamo, Luana, pentru a afla cum se simte antrenorul celor de la UTA.

Reclamă

„Hai, lasă-mă! De unde așa ceva? Nu pot să cred! Nu pot să cred! Mă interesez și eu acum să văd ce s-a întâmplat. O sun acum pe fiica lui să văd cum se simte”, a declarat şi Ioan Andone, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă! Patronul celor de la UTA a confirmat vestea, şi a dezvăluit că tehnicianul se simte bine după ce a fost supus intervenţii chirurgicale.

Mircea Rednic a fost suspus mai multor investigaţii, după duelul cu FCSB. Conform playsport.ro, medicii au decis să-l opereze de urgenţă pe tehnicianul celor de la UTA, după ce au constatat faptul că „Puriul” a suferit un infarct.

Reclamă 4 / 0/3

„Este bine, se recuperează. Va avea nevoie de câteva zile de pauză, încă nu știm exact când îl vom avea din nou la antrenamente. A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB, apoi și zilele următoare. A mers la clinica parteneră a clubului și s-a luat această decizie, de a fi operat. Îi urăm tot binele și îl așteptăm înapoi cât mai repede”, a declarat Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, conform playsport.ro.

Sursa citată mai sus mai notează faptul că lui Mircea Rednic i-a fost aplicat un stent la inimă, şi va petrece următoarele trei zile în spital, pentru recuperare. Antrenorul va rata duelul echipei sale cu Dumbrăviţa, din Cupa României, duel programat joi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și