Închide meniul
Foto

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Terenul de pe Cluj Arena a fost inundat

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 15:35

Reclamă
Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Terenul de pe Cluj Arena a fost inundat

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54

U Cluj - Poli Iaşi / Captură Orange Sport

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Primul meci al zilei a început pe Cluj Arena, dar imediat după pauză, o ploaie torenţială s-a abătut asupra oraşului Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primă fază, vântul a adus pe teren panourile publicitare, după care terenul a fost inundat în câteva minute de ploaia torenţială. Meciul s-a reluat timp de câteva minute, dar terenul impracticabil a făcut ca partida să fie întreruptă în minutul 54, iar cele două echipe să meargă la vestiare.

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Terenul de pe Cluj Arena a fost inundat

U Cluj şi Poli Iaşi au putut să dispute o singură repriză în condiţii normale. După pauză, jucătorii celor două echipe au ieşit pe o adevărată furtună. Panourile publicitare au fost împinse de vânt pe teren, iar jucătorii celor două echipe au fost nevoiţi să le ducă înapoi pe pista de atletism.

În tot acest timp, ploaia torenţială a inundat terenul de pe Cluj Arena. Chiar dacă era aproape imposibil de jucat, cele două echipe s-au chinuit timp de câteva minute, după reluarea jocului.

În cele din urmă, arbitrul Florin Flueran a decis întreruperea meciului în minutul 54. „Nu se mai poate juca aşa”, a spus arbitrul.

Reclamă

În cazul în care meciul nu se va relua în decurs de o oră din momentul în care a fost întrerupt, meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi se va relua luni, din momentul înc care partida a fost oprită.

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj. Extrema în vârstă de 26 de ani şi-a decis viitorul după plecarea de la FCSB. Asaltat cu oferte, fotbalistul cotat la 550.000 de euro a semnat c u „Şepcile Roşii”.

Gheorghe l-a convins pe Gigi Becali să fie lăsat liber de contract, pentru a putea juca meci de meci la o echipă. Ajunsese rezervă la vicecampioana României şi acum e gata să îşi redreseze cariera la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Gheorghe este noul jucător al FC Universitatea Cluj. Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul cu peste 130 de prezențe în Superligă, fost component al Naționalei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021)”, se arată în comunicatul lui U Cluj!

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și