Închide meniul

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj! Fostul fotbalist al lui FCSB va juca alături de Alex Chipciu şi Dan Nistor

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2023, 10:40

Reclamă
Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj! Fostul fotbalist al lui FCSB va juca alături de Alex Chipciu şi Dan Nistor

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj

Valentin Gheorghe, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj. Extrema în vârstă de 26 de ani şi-a decis viitorul după plecarea de la FCSB. Asaltat cu oferte, fotbalistul cotat la 550.000 de euro a semnat c u „Şepcile Roşii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe l-a convins pe Gigi Becali să fie lăsat liber de contract, pentru a putea juca meci de meci la o echipă. Ajunsese rezervă la vicecampioana României şi acum e gata să îşi redreseze cariera la Cluj.

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la U Cluj

Valentin Gheorghe este noul jucător al FC Universitatea Cluj. Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul cu peste 130 de prezențe în Superligă, fost component al Naționalei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021)”, se arată în comunicatul lui U Cluj!

Valentin Gheorghe va fi antrenat de Ioan Ovidiu Sabău. Poate debuta încă de astăzi, la meciul din Cupa României cu Ceahlăul Piatra Neamţ. În următoarea etapă din campionat, U Cluj primeşte vizita lui Poli Iaşi. Ardelenii sunt pe locul 11 în Liga 1, cu 1 victorie, 4 remize şi 2 înfrângeri.

Reclamă

Ajuns la FCSB în vara anului 2021, atunci când a fost transferat de la Asta Giurgiu pentru suma de 250.000 de euro, Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022/23. El a revenit în această vară la formaţia roş-albastră, dar evoluţiile sale nu au fost pe măsura aşteptărilor.

În acest sezon, Valentin Gheorghe a prins doar două meciuri în tricoul celor de la FCSB. El a fost introdus de fiecare dată pe final de partidă, atât în meciul din Liga 1 din prima etapă cu FC U Craiova, când a intrat în minutul 70, dar şi în meciul tur cu Nordsjaelland, când a intrat în minutul 61.

Vali Gheorghe a dezvăluit cum l-a convins pe Gigi Becali să-i „rupă” contractul de la FCSB

Gigi Becali nu era dispus să renunţe la jucătorul pe care îl cumpărase de la Astra, în 2021, cu 250.000 de euro. Totuşi, Vali Gheorghe l-a sunat pe patronul roş-albaştrilor şi l-a convins să renunţe la actuala înţelegere. A renunţat la salariul lunar de 16.000 de euro pe care îl avea la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Puteam să stau liniștit, să incasez salariul la FCSB și să intru atunci când ar fi fost nevoie de mine. Dar concurența era mare iar șansele de a juca, minime. L-am sunat pe Gigi Becali și l-am rugat să mă lase să merg intr-un loc unde am șansa să joc meci de meci. Am 26 de ani și nu vreau să mai stau pe banca de rezerve.

Domnul Becali m-a refuzat în primul moment, dar apoi am reușit să îl conving că așa e mai bine pentru toată lumea. Am renunțat la un salariu bun ca să am șansa să joc din nou. Le țin pumnii foștilor colegi să devină campioni. Am păstrat legăturile și cred că FCSB are prima șansă la titlu”, a declarat Vali Gheorghe pentru playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și