Închide meniul

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023, după eliminarea lui Iga Swiatek

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2023, 13:53

Reclamă
Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023, după eliminarea lui Iga Swiatek

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023

Sorana Cîrstea, la US Open 2023 / Getty Images

Sorana Cîrstea nu se află printre favoritele bookmakerilor la câştigarea US Open 2023. Asta chiar dacă a eliminat deja două nume importante, Elena Rybakina şi Belinda Bencic, şi a ajuns în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eliminarea neaşteptată a lui Iga Swiatek, Aryna Sabalenka e principala favorită, cu o cotă de 3.60. Coco Gauff (3.90), Karolina Muchova (5.50), Marketa Vondrouseva (7) şi Jessica Pegula (9) sunt considerate şi ele cu şşanse reale la adjudecarea trofeului de la Flushing Meadows.

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023

Sorana Cîrstea are o cotă de 18 la câştigarea primului ei turneu de Grand Slam. Cu şanse mai mici sunt considerate Madison Keys (20), Darya Kasatkina (35), Qinwen Zheng (50) şi Peyton Stearns (300).

Dacă se va impune la US Open, Sorana va avea şanse mari să intre pentru prima oară în Top 10 WTA, în funcţie şi de celelalte rezultate. Acum, ea se află pe 26, iar o victorie cu Muchova o va aduce pe 22, la un singur loc de cea mai bună clasare a carierei.

Sorana Cîrstea, înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023

Sorana Cîrstea a vorbit înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023, acolo unde se va duela cu Karolina Muchova. Va fi a cincea ”directă” dintre cele două, iar sportiva din Cehia conduce cu 3-1.

Reclamă

Cîrstea a câştigat un singur meci în faţa Karolinei Muchova. Românca s-a impus în acest an la Miami, în turul doi, scor 7-5, 6-1. Ea speră că la Flushing Meadows se va impune din nou, mai ales că vine după două victorii mari, cu Elena Rybakina și Belinda Bencic.

”Anul acesta am jucat de 3 ori împotriva Karolinei, o cunosc destul de bine, mă cunoaște și ea.

Planuri mari nu am (n.r. râde), voi continua rutina de turneu, cu zi de antrenament mâine, iar poimâine voi veni și voi fi gata de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că va fi un meci frumos pentru că este o jucătoare talentată, o jucătoare extrem de plăcută vizual atunci când vrei să o urmărești, dar în același timp și eu joc bine și cred că o să fiu pregătită… De fapt nu cred, sunt pregătită de sferturi de finală!”, a spus Sorana, citată de eurosport.ro.

Partida dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova, din sferturile US Open 2023, va avea loc marţi, ora urmând să fie stabilită de organizatorii americani.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și