Închide meniul

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023, după eliminarea lui Iga Swiatek

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2023, 13:53

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023, după eliminarea lui Iga Swiatek

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023

Sorana Cîrstea, la US Open 2023 / Getty Images

Sorana Cîrstea nu se află printre favoritele bookmakerilor la câştigarea US Open 2023. Asta chiar dacă a eliminat deja două nume importante, Elena Rybakina şi Belinda Bencic, şi a ajuns în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eliminarea neaşteptată a lui Iga Swiatek, Aryna Sabalenka e principala favorită, cu o cotă de 3.60. Coco Gauff (3.90), Karolina Muchova (5.50), Marketa Vondrouseva (7) şi Jessica Pegula (9) sunt considerate şi ele cu şşanse reale la adjudecarea trofeului de la Flushing Meadows.

Ce cotă are Sorana Cîrstea la câştigarea US Open 2023

Sorana Cîrstea are o cotă de 18 la câştigarea primului ei turneu de Grand Slam. Cu şanse mai mici sunt considerate Madison Keys (20), Darya Kasatkina (35), Qinwen Zheng (50) şi Peyton Stearns (300).

Dacă se va impune la US Open, Sorana va avea şanse mari să intre pentru prima oară în Top 10 WTA, în funcţie şi de celelalte rezultate. Acum, ea se află pe 26, iar o victorie cu Muchova o va aduce pe 22, la un singur loc de cea mai bună clasare a carierei.

Sorana Cîrstea, înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023

Sorana Cîrstea a vorbit înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023, acolo unde se va duela cu Karolina Muchova. Va fi a cincea ”directă” dintre cele două, iar sportiva din Cehia conduce cu 3-1.

Reclamă

Cîrstea a câştigat un singur meci în faţa Karolinei Muchova. Românca s-a impus în acest an la Miami, în turul doi, scor 7-5, 6-1. Ea speră că la Flushing Meadows se va impune din nou, mai ales că vine după două victorii mari, cu Elena Rybakina și Belinda Bencic.

”Anul acesta am jucat de 3 ori împotriva Karolinei, o cunosc destul de bine, mă cunoaște și ea.

Planuri mari nu am (n.r. râde), voi continua rutina de turneu, cu zi de antrenament mâine, iar poimâine voi veni și voi fi gata de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că va fi un meci frumos pentru că este o jucătoare talentată, o jucătoare extrem de plăcută vizual atunci când vrei să o urmărești, dar în același timp și eu joc bine și cred că o să fiu pregătită… De fapt nu cred, sunt pregătită de sferturi de finală!”, a spus Sorana, citată de eurosport.ro.

Partida dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova, din sferturile US Open 2023, va avea loc marţi, ora urmând să fie stabilită de organizatorii americani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și