Închide meniul

Sorana Cîrstea, înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023: ”Sunt pregătită! Va fi un meci frumos”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2023, 8:27

Sorana Cîrstea, înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023: ”Sunt pregătită! Va fi un meci frumos”

Sorana Cîrstea, înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023

Sorana Cîrstea, la US Open 2023 / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a vorbit înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023, acolo unde se va duela cu Karolina Muchova. Va fi a cincea ”directă” dintre cele două, iar sportiva din Cehia conduce cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a câştigat un singur meci în faţa Karolinei Muchova. Românca s-a impus în acest an la Miami, în turul doi, scor 7-5, 6-1. Ea speră că la Flushing Meadows se va impune din nou, mai ales că vine după două victorii mari, cu Elena Rybakina și Belinda Bencic.

Sorana Cîrstea, înaintea sferturilor de finală de la US Open 2023

”Anul acesta am jucat de 3 ori împotriva Karolinei, o cunosc destul de bine, mă cunoaște și ea.
Planuri mari nu am (n.r. râde), voi continua rutina de turneu, cu zi de antrenament mâine, iar poimâine voi veni și voi fi gata de joc.

Cred că va fi un meci frumos pentru că este o jucătoare talentată, o jucătoare extrem de plăcută vizual atunci când vrei să o urmărești, dar în același timp și eu joc bine și cred că o să fiu pregătită… De fapt nu cred, sunt pregătită de sferturi de finală!”, a spus Sorana, citată de eurosport.ro.

Sorana Cîrstea, în sferturi la US Open

Victoria cu Belinda Bencic i-a adus Soranei o urcare de 4 locuri în clasamentul WTA, ea fiind acum pe 26. Poate ajunge pe 22, dacă se va califica în semifinale, la un singur loc de cea mai bună clasare a carieră, care venea în august 2013.

Reclamă

”Sunt foarte bucuroasă de victorie, am muncit mult ca să fiu aici astăzi și în general, în ultimii ani, am simțit că joc bine și am muncit mult, dar victoriile nu au fost pe măsură și mă bucur că anul acesta au început să se lege lucrurile și să am și o răsplată după atâta muncă.

Mă bucur pentru meciul de astăzi, a fost un meci în care am început bine, solid, n-am lăsat-o să respire la începutul meciului și cred eu că asta a făcut diferența astăzi.

Un pic mi-am pierdut concentrarea, antrenorul mi-a făcut semn să rămân concentrată. Normal că, oricât îți dorești victoria, nu vrei să i se întâmple nimic rău adversarei, suntem colege, ne cunoaștem bine și, normal, nu vrem să se întâmple nimic rău. Dar am văzut că după aceea s-a ridicat, totul a fost în regulă, putea să se miște normal și mi-am văzut de treabă mai departe”, a mai spus Sori.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova, din sferturile US Open 2023, va avea loc marţi, ora urmând să fie stabilită de organizatorii americani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și