Închide meniul

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Anunţul oficial al clubului din Turcia

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 15:43

Reclamă
Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Anunţul oficial al clubului din Turcia

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep

Marius Şumudică / Profimedia

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Clubul din Turcia a anunţat că antrenorul român va ajunge la Gaziantep în cursul zilei de joi, alături de staff-ul său tehnic, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de contractul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a anunţat încă de marţi că antrenorul de 52 de ani este în discuţii cu formaţia turcă, iar Şumudică a confirmat informaţiile apărute în presa turcă.

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Anunţul oficial al clubului din Turcia

În cursul zilei de miercuri, Gaziantep FK a anunţat că este foarte aproape să semneze cu Marius Şumudică. Antrenorul român este aşteptat în cursul zilei de joi, alături de staff-ul său tehnic, pentru ultimele detalii ale înţelegerii.

„Clubul de Fotbal Gaziantep a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi staff-ul său tehnic vor veni la Gaziantep joi, 7 septembrie, şi vor avea ultimele întâlniri cu consiliul de administraţie al clubului”, a fost anunţul celor de la Gaziantep, pe pagina de Twitter.

Reclamă

Marius Şumudică este liber de contract de două luni, după ce s-a despărţit de Al-Raed, formaţie din Arabia Saudită.

Marius Şumudică, foarte aproape de revenirea în antrenorat

Marius Şumudică a pregătit-o şi în trecut pe formaţia turcă, în perioada 2019-2021.

„Noul antrenor al lui Gaziantep va fi Marius Șumudică. Acum sunt în derulare negocierile, iar părțile sunt aproape de o înțelegere. Dacă nu apare nicio problemă, se va semna contractul în scurt timp”, a anunţat jurnalistul turc Deniz Biricik, de la beINSports.

Reclamă 4 / 0/3

Şi alte publicaţii din Turcia scriu că Marius Şumudică ar fi alegerea conducerii clubului turc pentru postul de antrenor principal al echipei.

„Șumudică la Gaziantep. Antrenorul român va semna în curând”, a notat A Spor.

„Un număr incredibil de tehnicieni l-au contactat pe președintele Memik Yilmaz pentru poziția vacantă de antrenor. Totuși, Yilmaz a spus că îl preferă pe Șumudică pentru că știe bine clubul și jucătorii, dar și pentru că fanii îl doresc înapoi la echipă”, a scris şi publicaţia Gaziantep Doguş.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și