Închide meniul

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Anunţul oficial al clubului din Turcia

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 15:43

Reclamă
Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Anunţul oficial al clubului din Turcia

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep

Marius Şumudică / Profimedia

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Clubul din Turcia a anunţat că antrenorul român va ajunge la Gaziantep în cursul zilei de joi, alături de staff-ul său tehnic, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de contractul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Turcia a anunţat încă de marţi că antrenorul de 52 de ani este în discuţii cu formaţia turcă, iar Şumudică a confirmat informaţiile apărute în presa turcă.

Marius Şumudică, acord de principiu cu Gaziantep! Anunţul oficial al clubului din Turcia

În cursul zilei de miercuri, Gaziantep FK a anunţat că este foarte aproape să semneze cu Marius Şumudică. Antrenorul român este aşteptat în cursul zilei de joi, alături de staff-ul său tehnic, pentru ultimele detalii ale înţelegerii.

„Clubul de Fotbal Gaziantep a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi staff-ul său tehnic vor veni la Gaziantep joi, 7 septembrie, şi vor avea ultimele întâlniri cu consiliul de administraţie al clubului”, a fost anunţul celor de la Gaziantep, pe pagina de Twitter.

Reclamă

Marius Şumudică este liber de contract de două luni, după ce s-a despărţit de Al-Raed, formaţie din Arabia Saudită.

Marius Şumudică, foarte aproape de revenirea în antrenorat

Marius Şumudică a pregătit-o şi în trecut pe formaţia turcă, în perioada 2019-2021.

„Noul antrenor al lui Gaziantep va fi Marius Șumudică. Acum sunt în derulare negocierile, iar părțile sunt aproape de o înțelegere. Dacă nu apare nicio problemă, se va semna contractul în scurt timp”, a anunţat jurnalistul turc Deniz Biricik, de la beINSports.

Reclamă 4 / 0/3

Şi alte publicaţii din Turcia scriu că Marius Şumudică ar fi alegerea conducerii clubului turc pentru postul de antrenor principal al echipei.

„Șumudică la Gaziantep. Antrenorul român va semna în curând”, a notat A Spor.

„Un număr incredibil de tehnicieni l-au contactat pe președintele Memik Yilmaz pentru poziția vacantă de antrenor. Totuși, Yilmaz a spus că îl preferă pe Șumudică pentru că știe bine clubul și jucătorii, dar și pentru că fanii îl doresc înapoi la echipă”, a scris şi publicaţia Gaziantep Doguş.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și