Închide meniul

Marius Şumudică, foarte aproape de revenirea în antrenorat: „Dacă nu apare nicio problemă, se va semna contractul”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2023, 23:59 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 21:12

Reclamă
Marius Şumudică, foarte aproape de revenirea în antrenorat: „Dacă nu apare nicio problemă, se va semna contractul

Marius Şumudică, foarte aproape de revenirea în antrenorat

Marius Şumudică / Profimedia Images

Marius Şumudică e foarte aproape de revenirea în antrenorat! „Şumi” ar fi în negocieri avansate cu Gaziantep, potrivit presei turce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a pregătit-o şi în trecut pe formaţia turcă, în perioada 2019-2021.

Marius Şumudică, foarte aproape de revenirea în antrenorat

Noul antrenor al lui Gaziantep va fi Marius Șumudică. Acum sunt în derulare negocierile, iar părțile sunt aproape de o înțelegere. Dacă nu apare nicio problemă, se va semna contractul în scurt timp”, a anunţat jurnalistul turc Deniz Biricik, de la beINSports.

Şi alte publicaţii din Turcia scriu că Marius Şumudică ar fi alegerea conducerii clubului turc pentru postul de antrenor principal al echipei.

Șumudică la Gaziantep. Antrenorul român va semna în curând”, a notat A Spor.

Reclamă

Un număr incredibil de tehnicieni l-au contactat pe președintele Memik Yilmaz pentru poziția vacantă de antrenor. Totuși, Yilmaz a spus că îl preferă pe Șumudică pentru că știe bine clubul și jucătorii, dar și pentru că fanii îl doresc înapoi la echipă”, a scris şi publicaţia Gaziantep Doguş.

Concluziile lui Marius Şumudică, după Rapid – Dinamo 4-0: „Are toate ingredientele pentru a trage la titlu”

Concluziile lui Marius Şumudică, după Rapid – Dinamo 4-0. Fost jucător şi antrenor al giuleştenilor, Şumudică a mers pentru prima oară pe noua arenă a rapidiştilor.

„Rapid a jucat foarte, foarte bine. Dinamo a închis-o bine în primele 30 de minute, apoi și-a pierdut busola după penalty. Dar greșelile lui Dinamo nu pun în umbră jocul Rapidului. Rapid a dominat, a meritat pe deplin victoria. A fost un meci frumos, de fotbal adevărat. Galeria te împinge practic de la spate, este ceva fabulos.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a descoperit vârful de care avea nevoie. L-am vrut pe Albion Rrahmani în Arabia Saudită, e unul dintre cei mai compleți atacanți din ultimii 8 ani în România. Marfă foarte, foarte bună și pentru viitor. Dacă unele transferuri nu au fost reușite, asta este!

Rapid are toate ingredientele pentru a trage la titlu: un patron OK, un lot echilibrat, stabilitate financiară. Va avea un cuvânt de spus”, a declarat Marius Şumudică, pentru gsp.ro.

Marius Şumudică, prezent în tribune la Rapid – Dinamo! Tehnicianul, pentru prima dată pe noul stadion din Giuleşti

Marius Şumudică a fost prezent în tribune la duelul dintre Rapid şi Dinamo. Antrenorul a revenit alături de „marea dragoste”, fiind pentru prima dată pe noul stadion din Giuleşti.

După ce în urmă cu ceva timp, Marius Şumudică a declarat că „rapidistul din el a murit”, tehnicianul a revenit la sentimente mai bune faţă de giuleşteni.

„Şumi” a mers pentru prima dată pe stadionul din Giuleşti, pentru a asista la derby-ul cu Dinamo. Antrenorul a fost surpins în loja oficială a arenei, la distanţă considerabilă faţă de acţionarii Rapidului, Victor Angelescu şi Dan Şucu.

Marius Şumudică a venit la meci însoţit de Gigi Corsicanu, fostul şef al galeriei Rapidului. Antrenorul a fost surpins cântând imnul giuleştenilor, înainte de startul meciului.

De asemenea, după golul marcat din penalty de către Albion Rrahmani, Marius Şumudică nu s-a putut abţine, şi s-a ridicat de pe scaun pentru a sărbători golul marcat de Rapid.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și