Închide meniul

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi: „A trecut, a fost bună pentru public”

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 23:44

Reclamă
Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi: A trecut, a fost bună pentru public”

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi. Starul lusitan a vorbit despre „duelul” cu argentinianul care a câștigat Cupa Mondială alăutri de selecționata sa, Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur din 2023. Astfel, rivalitatea celor doi pare că s-a stins, după o lungă perioadă în care aceștia au bucurat fanii fotbalului de pretutindeni.

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi. Ce a spus despre „duelul” cu argentinianul

Starul celor de la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit faptul că, pentru el, rivalitatea cu Lionel Messi s-a încheiat. Motivul pentru această declarație este faptul că cei doi joacă acum în capăte diferite ale lumii, Ronaldo fiind în Arabia Saudită, iar Messi în Statele Unite ale Americii.

„Rivalitatea cu Messi a trecut, a fost o rivalitate bună pentru public. Cei care îl iubesc pe Ronaldo, nu trebuie să-l urască pe Messi. Și invers. Cei doi sunt foarte buni, au schimbat și continuă să schimbe istoria fotbalului. Suntem respectați în toată lumea, iar asta e cel mai important.

El a mers pe drumul lui, eu pe al meu. Din câte am văzut, se descurcă foarte bine. Am împărțit aceeași scenă timp de 15 ani și am terminat prin a fi, să nu zic prieteni, dar colegi la nivel profesional și ne respectăm reciproc”, a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul unei conferințe de presă, citat de record.pt.

Reclamă

De-a lungul timpului, cei doi fotbaliști s-au luptat pentru cele mai importante trofee din lume, pentru Baloane de Aur, dar și pentru titlurile de golgheter, în perioada în care amândoi activau în La Liga.

Cristiano Ronaldo a marcat golul 850 al carierei! Portughezul a făcut spectacol în victoria lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo nu se opreşte nici la 38 de ani. Portughezul a marcat golul 850 al carierei în duelul dintre Al-Hazem şi Al-Nassr, câştigat de echipa sa cu 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a marcat în minutul 68, atunci când a dus scorul la 4-1. Înainte de a înscrie, portughezul a oferit două pase de gol. Mai întâi, el l-a servit lui Ghareeb, care a deschis scorul în minutul 33, după care i-a pasat decisiv conaţionalului Otavio, în minutul 57. Celelalte două goluri ale lui Al-Nassr au fost marcate de Al Khaibari (45+8′) şi Sadio Mane (78′).

De la sosirea sa la Al-Nassr, la finalul anului trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 20 de goluri în 20 de partide şi a oferit 4 pase de gol.

La meciul cu Al-Hazem, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care înscrie 850 de goluri pentru echipele de club şi echipa naţională.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și