Închide meniul

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi: „A trecut, a fost bună pentru public”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 23:44

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi: A trecut, a fost bună pentru public”

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi. Starul lusitan a vorbit despre „duelul” cu argentinianul care a câștigat Cupa Mondială alăutri de selecționata sa, Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur din 2023. Astfel, rivalitatea celor doi pare că s-a stins, după o lungă perioadă în care aceștia au bucurat fanii fotbalului de pretutindeni.

Cristiano Ronaldo, anunț despre rivalitatea cu Lionel Messi. Ce a spus despre „duelul” cu argentinianul

Starul celor de la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit faptul că, pentru el, rivalitatea cu Lionel Messi s-a încheiat. Motivul pentru această declarație este faptul că cei doi joacă acum în capăte diferite ale lumii, Ronaldo fiind în Arabia Saudită, iar Messi în Statele Unite ale Americii.

„Rivalitatea cu Messi a trecut, a fost o rivalitate bună pentru public. Cei care îl iubesc pe Ronaldo, nu trebuie să-l urască pe Messi. Și invers. Cei doi sunt foarte buni, au schimbat și continuă să schimbe istoria fotbalului. Suntem respectați în toată lumea, iar asta e cel mai important.

El a mers pe drumul lui, eu pe al meu. Din câte am văzut, se descurcă foarte bine. Am împărțit aceeași scenă timp de 15 ani și am terminat prin a fi, să nu zic prieteni, dar colegi la nivel profesional și ne respectăm reciproc”, a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul unei conferințe de presă, citat de record.pt.

Reclamă

De-a lungul timpului, cei doi fotbaliști s-au luptat pentru cele mai importante trofee din lume, pentru Baloane de Aur, dar și pentru titlurile de golgheter, în perioada în care amândoi activau în La Liga.

Cristiano Ronaldo a marcat golul 850 al carierei! Portughezul a făcut spectacol în victoria lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo nu se opreşte nici la 38 de ani. Portughezul a marcat golul 850 al carierei în duelul dintre Al-Hazem şi Al-Nassr, câştigat de echipa sa cu 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a marcat în minutul 68, atunci când a dus scorul la 4-1. Înainte de a înscrie, portughezul a oferit două pase de gol. Mai întâi, el l-a servit lui Ghareeb, care a deschis scorul în minutul 33, după care i-a pasat decisiv conaţionalului Otavio, în minutul 57. Celelalte două goluri ale lui Al-Nassr au fost marcate de Al Khaibari (45+8′) şi Sadio Mane (78′).

De la sosirea sa la Al-Nassr, la finalul anului trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 20 de goluri în 20 de partide şi a oferit 4 pase de gol.

La meciul cu Al-Hazem, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care înscrie 850 de goluri pentru echipele de club şi echipa naţională.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și