Închide meniul

A apărut lista candidaților pentru Balonul de Aur 2023. Cristiano Ronaldo nu se află în primii 30 de jucători ai lumii

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2023, 22:22

Reclamă
A apărut lista candidaților pentru Balonul de Aur 2023. Cristiano Ronaldo nu se află în primii 30 de jucători ai lumii

A apărut lista candidaților pentru Balonul de Aur 2023

Balonul de Aur / Profimediaimages

A apărut lista candidaților pentru Balonul de Aur 2023. S-au aflat jucătorii care se luptă pentru câștigarea titlului de cel mai bun fotbalist al lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicația Franceză France Football a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina de Twitter, lista celor 30 de fotbaliști care se vor lupta pentru cel mai prestigios trofeu individual. Câștigătorul urmează să fie anunțat pe data de 30 octombrie.

A apărut lista candidaților pentru Balonul de Aur 2023. Prima ceremonie fără Cristiano Ronaldo, după 20 de ani

Cea mai mare surpriză a listei celor 30 de fotbaliști nominalizați pentru Balonul de Aur 2023 este lipsa lui Cristiano Ronaldo. Este pentru prima dată în ultimii 20 de ani când lusitanul nu este inclus în primii 30 de fotbaliști ai lumii.

În ediția de anul trecut, câștigată de către francezul Karim Benzema, star-ul celor de la Al-Nassr s-a poziționat doar pe poziția a 20-a, fiind un rezultat extraordinar de slab pentru pretențiile fotbalistului care a câștigat deja 5 Baloane de Aur. Ultimul a fost câștigat în anul 2017, atunci când evolua pentru Real Madrid.

În acest an, favoritul pentru câștigarea prestigiosului trofeu este Lionel Messi, care în sezonul trecut a reușit să câștige Cupa Mondială alături de Argentina. În prezent este legitimat la Inter Miami, formație care evoluează în MLS.

Reclamă

Lista celor 30 de fotbaliști nominalizați la Balonul de Aur 2023:

Kylian Mbappe, despre lupta pentru Balonul de Aur cu Messi și Haaland

Kylian Mbappe a vorbit deschis despre lupta pentru Balonul de Aur cu Lionel Messi și Erling Haaland. Atacantul francez a declarat, în urmă cu ceva timp, că este optimist în privinţa câştigării trofeului.

„Întotdeauna este dificil să vorbeşti despre un trofeu individual, deoarece trebuie să te pui singur în faţă şi este un lucru care nu este neapărat bine primit de publicul larg. Dar este un trofeu individual.

Reclamă 4 / 0/3

Cu noile criterii, trebuie să faci o impresie, să atragi atenţia şi să ai un impact. Cred că îndeplinesc aceste criterii, aşa că aş spune da, dar cei care votează sunt oamenii (de fapt, jurnaliştii, n.r.). Dar sunt încă optimist”, a spus atunci Mbappe.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și