Închide meniul

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Cum s-a descris Dan Spătaru

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 11:54

Reclamă
Noua „perlă a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Cum s-a descris Dan Spătaru

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Dan Spătaru, mijlocaşul de 18 ani a fost împrumutat de vicecampioana României de la Kids Tâmpa Braşov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru împrumutul acestuia, formaţia roş-albastră a plătit 30.000 de euro, având şi opţiunea unui transfer definitiv pentru suma de 120.000 de euro.

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Cum s-a descris Dan Spătaru

În acest moment, Dan Spătaru se află în cantonamentul naţionalei României U19, care va pleca în Israel, pentru un stagiu de pregătire. Spătaru a efectuat deja câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri de la FCSB şi a vorbit despre noua provocare din cariera sa.

Tânărul de 18 ani s-a descris şi a declarat că nu simte presiunea, ci se gândeşte la această mutare ca la un pas normal în cariera sa:

„Pot să spun că a fost un vis de când eram mic. Cu timpul am înțeles că trebuie să muncesc mai mult, iar acum am plăcerea de a mă antrena și de a juca pentru FCSB. E visul meu! Da, țin cu FCSB de mic, iar familia mea la fel.

Reclamă

Nu consider că e o presiune, ci o trecere la nivelul la care voiam eu să se întâmple. Nu credeam că se va întâmpla anul ăsta, dar sper să fac față și să le arăt tuturor de ce sunt în stare. De abia așteptam să se întâmple chestia asta, pentru asta am început.

Postul meu preferat este inter dreapta. Acolo, în centru. Îmi place să fiu la creație, să marchez, să urc cu mingea, să pasez. Îmi place să fac diferența”, a declarat Dan Spătaru, potrivit sport.ro.

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova şi a reuşit să îl aducă la FCSB pe mijlocaşul de 18 ani de la Kids Tâmpa Brașov.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a plătit 30.000 de mii de euro pentru împrumutul mijlocaşul şi are o opţiune de cumpărare de 120.000 de euro, scrie gsp.ro.

Anul trecut, Dan Spătaru a jucat în Liga 2 pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive.

„A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care țineam de mic și al cărei tricou am șansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorința de a demonstra ce pot. Am încredere în mine și abia aștept să încep treaba acolo.

Le mulțumesc celor care m-au antrenat până acum, și trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit șansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”, a spus Dan Spătaru pentru monitorulexpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și