Închide meniul

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 15:39 / Actualizat: 1 septembrie 2023, 19:36

Reclamă
Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova şi a reuşit să îl aducă la FCSB pe mijlocaşul de 18 ani de la Kids Tâmpa Brașov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 30.000 de mii de euro pentru împrumutul mijlocaşul şi are o opţiune de cumpărare de 120.000 de euro, scrie gsp.ro.

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova

Anul trecut, Dan Spătaru a jucat în Liga 2 pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive.

A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care țineam de mic și al cărei tricou am șansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorința de a demonstra ce pot. Am încredere în mine și abia aștept să încep treaba acolo. 

Le mulțumesc celor care m-au antrenat până acum, și trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit șansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”, a spus Dan Spătaru pentru monitorulexpres.ro.

Reclamă

Transferul a fost confirmat de Adrian Zahariea, preşedintele celor de la Kids Tâmpa Braşov.

„Astăzi am semnat actele, după ce am ajuns la un acord cu FCSB, pentru un împrumut pe un an, urmând ca finalul acestei perioade, ei să poată activa clauza de cumpărare a jucătorului nostru. Ne bucurăm că un fotbalist de la Kids Tâmpa face pasul către o echipă atât de mare, de altfel interesul pentru el a fost ridicat în această vară, mai multe formații din liga întâi fiind interesate de transferul lui. Suntem fericiți pentru el și îi dorim multă baftă. Pentru noi este un motiv de mândrie că un jucător care s-a format la noi la club, are acum are șansa de a demonstra că talentul lui merită să se facă văzut la nivel și mai înalt. De asemenea, este și motivație pentru tinerii fotbaliști pe care îi avem la noi la academia de fotbal”, a spus Adrian Zahariea pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și