Închide meniul

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Cum s-a descris Dan Spătaru

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 11:54

Reclamă
Noua „perlă a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Cum s-a descris Dan Spătaru

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Dan Spătaru, mijlocaşul de 18 ani a fost împrumutat de vicecampioana României de la Kids Tâmpa Braşov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru împrumutul acestuia, formaţia roş-albastră a plătit 30.000 de euro, având şi opţiunea unui transfer definitiv pentru suma de 120.000 de euro.

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Cum s-a descris Dan Spătaru

În acest moment, Dan Spătaru se află în cantonamentul naţionalei României U19, care va pleca în Israel, pentru un stagiu de pregătire. Spătaru a efectuat deja câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri de la FCSB şi a vorbit despre noua provocare din cariera sa.

Tânărul de 18 ani s-a descris şi a declarat că nu simte presiunea, ci se gândeşte la această mutare ca la un pas normal în cariera sa:

„Pot să spun că a fost un vis de când eram mic. Cu timpul am înțeles că trebuie să muncesc mai mult, iar acum am plăcerea de a mă antrena și de a juca pentru FCSB. E visul meu! Da, țin cu FCSB de mic, iar familia mea la fel.

Reclamă

Nu consider că e o presiune, ci o trecere la nivelul la care voiam eu să se întâmple. Nu credeam că se va întâmpla anul ăsta, dar sper să fac față și să le arăt tuturor de ce sunt în stare. De abia așteptam să se întâmple chestia asta, pentru asta am început.

Postul meu preferat este inter dreapta. Acolo, în centru. Îmi place să fiu la creație, să marchez, să urc cu mingea, să pasez. Îmi place să fac diferența”, a declarat Dan Spătaru, potrivit sport.ro.

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova şi a reuşit să îl aducă la FCSB pe mijlocaşul de 18 ani de la Kids Tâmpa Brașov.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a plătit 30.000 de mii de euro pentru împrumutul mijlocaşul şi are o opţiune de cumpărare de 120.000 de euro, scrie gsp.ro.

Anul trecut, Dan Spătaru a jucat în Liga 2 pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive.

„A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care țineam de mic și al cărei tricou am șansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorința de a demonstra ce pot. Am încredere în mine și abia aștept să încep treaba acolo.

Le mulțumesc celor care m-au antrenat până acum, și trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit șansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”, a spus Dan Spătaru pentru monitorulexpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și