Închide meniul

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo! Ce ar alege dintre titlul cu Rapid şi calificarea la EURO

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 15:51

Reclamă
Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo! Ce ar alege dintre titlul cu Rapid şi calificarea la EURO

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo

Horaţiu Moldovan / Profimedia

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo! Portarul Rapidului a vorbit înaintea celor două meciuri pe care România le dispută în luna septembrie în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan este încrezător în şansele de calificare ale României după primele patru etape din preliminarii. Echipa lui Edi Iordănescu se află pe locul al doilea, cu 8 puncte. Meciul dintre România şi Kosovo se joacă pe 12 septembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo!

Portarul Rapidului este convins că România poate reveni la Campionatul European, fiind de părere că actualul grup al „tricolorilor” este unit şi conştient de şansa uriaşă pe care o avem, lucru dovedit şi de rezultatul de egalitate obţinut cu Elveţia, când am revenit de la 0-2.

„Cred că avem o șansă foarte mare să ne calificăm, avem două meciuri acasă. Vom avea, cu siguranță, stadionul plin, suporterii ne vor susține.

De doi ani, de când sunt eu la națională, n-am simțit grupul atât de unit ca acum. Meciul cu Elveția a arătat cât de mult ne dorim calificarea și că nu vom renunța până la final!

Reclamă

Mă bucur că am reușit să ajut echipa la meciurile din iunie, dar nu doar eu. Am demonstrat că suntem un grup unit și că nu renunțăm niciodată, chiar dacă Elveția ne-a condus cu 2-0 și a avut multe ocazii.

Aveam încredere că putem egala, deși simțeam că Elveția este o echipă foarte, foarte bună. M-am bucurat. Au fost roadele muncii noastre. Cred că va fi foarte greu să mai plece vreo echipă neînvinsă din Elveția”, a declarat Horaţiu Moldovan pentru FRF TV.

Calificare la EURO sau titlu cu Rapid? Cum a răspuns Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan a fost întrebat ce preferă: calificarea la EURO 2024 cu România sau titlul în Liga 1 cu Rapid:

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să le luăm pas cu pas. Prima dată să ne calificăm la Euro 2024, și după, chiar mi-aș dori să câștig și titlul cu Rapid. E un vis de-al meu”, a mai spus Horaţiu Moldovan.

Portarul Rapidului a vorbit şi despre gafele din acest început de sezon din poarta giuleştenilor:

„E greu pentru un portar dacă greșește la începutul meciului, cumva te apasă acest lucru, dar cel mai important este să treci peste și să nu persiști în greșeală tot meciul. Poți salva pe parcurs ceva din greșeala făcută, dar nu totul pentru că nu are cum să se uite o greșeală, se vede pe tabelă. Dacă începi foarte bine jocul prinzi foarte mare încredere că nu poți primi gol”, a mai spus portarul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și