Închide meniul

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo! Ce ar alege dintre titlul cu Rapid şi calificarea la EURO

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 15:51

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo! Ce ar alege dintre titlul cu Rapid şi calificarea la EURO

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo

Horaţiu Moldovan / Profimedia

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo! Portarul Rapidului a vorbit înaintea celor două meciuri pe care România le dispută în luna septembrie în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan este încrezător în şansele de calificare ale României după primele patru etape din preliminarii. Echipa lui Edi Iordănescu se află pe locul al doilea, cu 8 puncte. Meciul dintre România şi Kosovo se joacă pe 12 septembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Horaţiu Moldovan, încrezător înaintea dublei cu Israel şi Kosovo!

Portarul Rapidului este convins că România poate reveni la Campionatul European, fiind de părere că actualul grup al „tricolorilor” este unit şi conştient de şansa uriaşă pe care o avem, lucru dovedit şi de rezultatul de egalitate obţinut cu Elveţia, când am revenit de la 0-2.

„Cred că avem o șansă foarte mare să ne calificăm, avem două meciuri acasă. Vom avea, cu siguranță, stadionul plin, suporterii ne vor susține.

De doi ani, de când sunt eu la națională, n-am simțit grupul atât de unit ca acum. Meciul cu Elveția a arătat cât de mult ne dorim calificarea și că nu vom renunța până la final!

Reclamă

Mă bucur că am reușit să ajut echipa la meciurile din iunie, dar nu doar eu. Am demonstrat că suntem un grup unit și că nu renunțăm niciodată, chiar dacă Elveția ne-a condus cu 2-0 și a avut multe ocazii.

Aveam încredere că putem egala, deși simțeam că Elveția este o echipă foarte, foarte bună. M-am bucurat. Au fost roadele muncii noastre. Cred că va fi foarte greu să mai plece vreo echipă neînvinsă din Elveția”, a declarat Horaţiu Moldovan pentru FRF TV.

Calificare la EURO sau titlu cu Rapid? Cum a răspuns Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan a fost întrebat ce preferă: calificarea la EURO 2024 cu România sau titlul în Liga 1 cu Rapid:

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să le luăm pas cu pas. Prima dată să ne calificăm la Euro 2024, și după, chiar mi-aș dori să câștig și titlul cu Rapid. E un vis de-al meu”, a mai spus Horaţiu Moldovan.

Portarul Rapidului a vorbit şi despre gafele din acest început de sezon din poarta giuleştenilor:

„E greu pentru un portar dacă greșește la începutul meciului, cumva te apasă acest lucru, dar cel mai important este să treci peste și să nu persiști în greșeală tot meciul. Poți salva pe parcurs ceva din greșeala făcută, dar nu totul pentru că nu are cum să se uite o greșeală, se vede pe tabelă. Dacă începi foarte bine jocul prinzi foarte mare încredere că nu poți primi gol”, a mai spus portarul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și