Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj clar despre convocările de la echipa naţională: „Trebuie să învăţăm din greşeli!”

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 16:32

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj clar despre convocările de la echipa naţională: „Trebuie să învăţăm din greşeli!

Edi Iordănescu, mesaj clar despre convocările de la echipa naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui meci la echipa naţională/ Profimedia

Edi Iordănescu a transmis un mesaj clar despre convocările de la echipa naţională. Selecţionerul a dezvăluit că pentru acţiunea „tricolorilor” din această lună, a ales să meargă pe continuitate, în ceea ce priveşte selecţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israle, pe 9 septembrie, şi cu Kosov, pe 12 septembrie (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY). Ambele meciuri se vor disputa la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Edi Iordănescu, mesaj clar despre convocările de la echipa naţională

Edi Iordănescu a explicat convocările de la echipa naţională, pentru „dubla” din această lună. Selecţionerul a declarat că nu vrea să repete greşelile din trecut, şi a ales să apeleze la jucătorii experiementaţi.

De asemenea, Iordănescu Jr. a oferit declaraţii şi despre jucătorii convocaţi în premieră, Bogdan Racoviţan şi Daniel Bîrligea. Selecţionerul a declarat că aşteaptă că aceştia să vină cu entuziasm la echipa naţăională.

„Mă declar mulțumit doar la final. E o poziție calificabilă, dar drumul e în continuare important. La final, să fim la European și mă voi putea declara mulțumit în totalitate. Ne aflăm în momentul reconfirmărilor. Trebuie să corectăm ce e mai puțin bun. Invitabil facem și calcule, dar concentrarea maximă e la ce facem noi. Coeziunea, spiritul și forța grupului reprezintă valori fundamentale și eu spun că suntem pe drumul corect, mult mai bine față de acum un an și jumătate.

Reclamă

Am mers pe continuitate, dar și pe o experiență suplimentară. Am mizat pe jucători care au mai trecut prin astfel de momente. Trebuie să învățăm din greșeli.

Așteptăm ca Racovițan și Bîrligea să vină cu energie bună, cu încredere. Sunt tineri pe care vrem să-i câștigăm. E un proces de durată, sunt niște etape pe care ei trebuie să le parcurgă. Trebuie să se obișnuiască cu noi, iar noi trebuie să îi integrăm în familie. Sunt sigur că va fi o experiență fantastică pentru ei și ne dorim ca în viitorul apropiat să ne răsplătească cu fapte. Avem suficientă experiență în grup, chiar dacă e destul de tânăr. Putem să îmbinăm și să devenim o echipă competitivă”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Daniel Bîrligea, după ce a fost convocat la naţionala României

Daniel Bîrligea a fost extrem de fericit după ce a fost convocat la naţionala României. Edi Iordănescu l-a chemat pe atacantul de la CFR Cluj pentru dubla cu Israel şi Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Bîrligea a vorbit şi despre meciul de la Voluntari, câştigat de echipa sa cu 4-1.

„Am jucat foarte bine. A fost obiectivul nostru de a lua cele 3 puncte. Era important să câştigăm şi să aducem cele 3 puncte acasă. Am jucat foarte bine, ne-am trezit după golul primit. Puteam să aducem mult mai multe goluri.

Zilele următoare o să muncim mai mult. Am fost un pic neaşteptat, chiar a fost o mare fericire. A fost un vis de mic şi de abia aşteptă să ajung acolo. Vom vedea zilele următoare ce va fi. Trebuie să dau totul pentru mine şi multţumesc şi familiei mele care a făcut sacrificii„, a spus Daniel Bîrligea la digisport.ro, după FC Voluntari – CFR Cluj 1-4.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

Reclamă

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

ATACANȚI

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:32 FotoValeriu Argăseală a dat o nouă „lovitură”, după ce a luat titlul cu FCSB! Mihai Stoica a fost martor! Ce a spus de Gigi Becali 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului Vezi toate știrile
Citește și