Închide meniul

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel: ”O să dau acatiste”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 10:59

Reclamă
Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel: ”O să dau acatiste”

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România - Israel

Valeriu Iftime, la un meci / Hepta

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel. Patronul celor de la FC Botoșani a vorbit despre partida de sâmbătă seară, dar a avut și un mesaj surprinzător pentru selecționerul primei reprezentative, Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel sâmbătă, de la ora 21:45, pe Arena Națională. La trei zile după acest meci, „tricolorii” vor juca cu Kosovo, marți, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel. Patronul îi va pune un acatist lui Edi Iordănescu

Patronul celor de la FC Botoșani a avut un mesaj surprinzător pentru selecționerul echipei naționale. Acesta a dezvăluit că se roagă pentru prima reprezentativă. Totuși, Valeriu Iftime a menționat că se teme de partida cu Israel, pentru că echipa națională a României nu a demnonstrat că poate presta un fotbal de calitate în această campanie de calificare.

„Ca român îmi e frică de Israel. Deși, nu ar trebui să ne fie frică de echipele de genul acesta. Îmi este frică pentru că nu am demonstrat până acum, în campania aceasta, că putem face un meci bun. Dacă am bătut am avut noroc, cel puțin așa am văzut eu. Eu nu pot să spun că am încredere în calitățile domnului Iordănescu. Asta, pentru că l-au refuzat pe Boloni.

Să îi dea Dumnezeu sănătate lui Iordănescu, am să îi pun un acatist la cea mai frumoasă Biserică din zona Moldovei. Nu știu acum dacă acatistele mele rezovă totul. Și eu sper să ajungem la Euro”, a spus Valeriu Iftime, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Înaintea meciului cu Israel, echipa națională a României se află pe locul al 2-lea, cu 8 puncte după 4 meciuri jucate. Adversarii „tricolorilor” sunt pe poziția a 2-a, cu 7 puncte, în cadrul Grupei I. Cu o victorie pe Arena Națională, selecționata lui Edi Iordănescu își va consolida poziția în clasament și va fi cu un pas mai aproape de turneul final din 2024, care se va organiza în Germania.

Giovanni Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel

„Un meci foarte important, cu o echipă puternică. O echipă care ne-a arătat prin ce a realizat la turneul final, nu știu câți de acolo sunt convocați la prima echipă, dar au jucători care joacă în campionate puternice. Începând cu Anglia, începând cu Franța, echipe puternice, cu Rusia.

Jucători cu experiență dacă au fost transferați unde joacă acum. Au jucători puternici și în campionatul lor. Au echipe, au avut echipe în cupele europene, nu știu dacă au mai departe în Conference League sau Europa League

Reclamă 4 / 0/3

Au și Maccabi Tel Aviv și Maccabi Haifa. Asta înseamnă că oamenii se țin de fotbal, își văd de treabă. Au fost sub noi mulți ani la rând, dar acum dacă nu sunt peste noi, sunt cel puțin la egalitate. Trebuie să ne fie teamă, dar asta nu înseamnă să jucăm cu teamă”, a spus Giovanni Becali, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și