Închide meniul

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel: ”O să dau acatiste”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 10:59

Reclamă
Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel: ”O să dau acatiste”

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România - Israel

Valeriu Iftime, la un meci / Hepta

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel. Patronul celor de la FC Botoșani a vorbit despre partida de sâmbătă seară, dar a avut și un mesaj surprinzător pentru selecționerul primei reprezentative, Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel sâmbătă, de la ora 21:45, pe Arena Națională. La trei zile după acest meci, „tricolorii” vor juca cu Kosovo, marți, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Valeriu Iftime, declarație uimitoare înainte de România – Israel. Patronul îi va pune un acatist lui Edi Iordănescu

Patronul celor de la FC Botoșani a avut un mesaj surprinzător pentru selecționerul echipei naționale. Acesta a dezvăluit că se roagă pentru prima reprezentativă. Totuși, Valeriu Iftime a menționat că se teme de partida cu Israel, pentru că echipa națională a României nu a demnonstrat că poate presta un fotbal de calitate în această campanie de calificare.

„Ca român îmi e frică de Israel. Deși, nu ar trebui să ne fie frică de echipele de genul acesta. Îmi este frică pentru că nu am demonstrat până acum, în campania aceasta, că putem face un meci bun. Dacă am bătut am avut noroc, cel puțin așa am văzut eu. Eu nu pot să spun că am încredere în calitățile domnului Iordănescu. Asta, pentru că l-au refuzat pe Boloni.

Să îi dea Dumnezeu sănătate lui Iordănescu, am să îi pun un acatist la cea mai frumoasă Biserică din zona Moldovei. Nu știu acum dacă acatistele mele rezovă totul. Și eu sper să ajungem la Euro”, a spus Valeriu Iftime, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Înaintea meciului cu Israel, echipa națională a României se află pe locul al 2-lea, cu 8 puncte după 4 meciuri jucate. Adversarii „tricolorilor” sunt pe poziția a 2-a, cu 7 puncte, în cadrul Grupei I. Cu o victorie pe Arena Națională, selecționata lui Edi Iordănescu își va consolida poziția în clasament și va fi cu un pas mai aproape de turneul final din 2024, care se va organiza în Germania.

Giovanni Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel

„Un meci foarte important, cu o echipă puternică. O echipă care ne-a arătat prin ce a realizat la turneul final, nu știu câți de acolo sunt convocați la prima echipă, dar au jucători care joacă în campionate puternice. Începând cu Anglia, începând cu Franța, echipe puternice, cu Rusia.

Jucători cu experiență dacă au fost transferați unde joacă acum. Au jucători puternici și în campionatul lor. Au echipe, au avut echipe în cupele europene, nu știu dacă au mai departe în Conference League sau Europa League

Reclamă 4 / 0/3

Au și Maccabi Tel Aviv și Maccabi Haifa. Asta înseamnă că oamenii se țin de fotbal, își văd de treabă. Au fost sub noi mulți ani la rând, dar acum dacă nu sunt peste noi, sunt cel puțin la egalitate. Trebuie să ne fie teamă, dar asta nu înseamnă să jucăm cu teamă”, a spus Giovanni Becali, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și