Închide meniul

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Anunţul făcut de DFB

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 18:28

Reclamă
Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Anunţul făcut de DFB

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei

Hansi Flick / Profimedia

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Federaţia Germană de Fotbal a anunţat că s-a despărţit de antrenorul de 58 de ani, cu nouă luni înainte de startul EURO 2024, turneu final organizat de Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hansi Flick a fost demis din funcţia de selecţioner al echipei naţionale a Germaniei, duminică, la o zi după înfrângerea cu 1-4 suferit în meciul amical cu Japonia, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB), într-un comunicat, cu nouă luni înaintea EURO 2024, al cărui turneu final va fi găzduit de Germania, transmite AFP.

Hansi Flick a fost demis de la naţionala Germaniei! Anunţul făcut de DFB

Interimatul pentru meciul amical de marţi seara, cu Franţa, la Dortmund, va fi asigurat de directorul sportiv Rudi Voeller, selecţionerul echipei Under-20, Hannes Wolf, şi Sandro Wagner, potrivit agerpres.ro.

Naţionala de fotbal a Germaniei a fost umilită de Japonia cu scorul de 4-1, sâmbătă seara, la Wolfsburg, într-un meci amical.

Aceasta a fost a patra înfrângere pentru echipa antrenată de Hansi Flick în ultimele cinci partide. Germania nu are decât o victorie, 2-0 cu Peru, şi înfrângeri cu Belgia (2-3), Polonia (0-1), Columbia (0-2) şi acum cu Japonia (1-4), după o eliminare ruşinoasă de la Cupa Mondială din Qatar.

Reclamă

Leroy Sane (18) a marcat singurul gol al Mannschaft-ului, în timp ce pentru „Samuraii albaştri” au înscris Junya Ito (11), Syase Ueda (22), Takuma Asano (90) şi Ao Tanaka (90+2).

Hansi Flick a preluat naţionala Germaniei la 1 august 2021, după EURO 2021, ultimul turneu final cu Joachim Low în postura de selecţioner. La Cupa Mondială din Qatar, Germania a fost eliminată încă din faza grupelor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţia din 2018 din Rusia. La naţionala Germaniei, Hansi Flick a stat pe bancă de 25 de ori. Naţionala a obţinut 12 victorii cu el în postura de selecţioner, 7 rezultate de egalitate şi 6 înfrângeri.

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite. Antrenorul italian s-a despărţit de Squadra Azzurra în urmă cu câteva săptămâni, iar acum s-a înţeles cu federaţia din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul numirii antrenorului italian a fost făcut prin intermediul unui filmuleţ în care apare tehnicianul care a adus titlul european în Italia în urmă cu doi ani.

Campion european cu Italia în urmă cu doi ani, Roberto Mancini este pregătit de o provocare în afara Europei şi va fi selecţionerul Arabiei Saudite.

Italianul a semnat un contract pe patru ani şi va avea un salariu uriaş, de 25 de milioane de euro pe an, potrivit goal.com. Prezentarea oficială a noului selecţioner al Arabiei Saudite va avea loc luni, la Riad.

„Am scris istorie în Europa. Acum e timpul să scriu istorie şi în Arabia Saudită”, a spus Roberto Mancini.

Mancini a pierdut primul meci pe banca Arabiei Saudite. Costa Rica s-a impus cu 3-1 într-un meci amical.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și