Închide meniul

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite! Italianul va avea un salariu uriaş

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 23:16

Reclamă
Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite! Italianul va avea un salariu uriaş

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite

Roberto Mancini / Profimedia

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite. Antrenorul italian s-a despărţit de Squadra Azzurra în urmă cu două săptămâni, iar acum s-a înţeles cu federaţia din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cursul zilei de luni, Mancini va fi prezentat de federaţie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Riad. Anunţul numirii antrenorului italian a fost făcut prin intermediul unui filmuleţ în care apare tehnicianul care a adus titlul european în Italia în urmă cu doi ani.

Roberto Mancini este noul selecţioner al Arabiei Saudite

Roberto Mancini nu a stat mult fără echipă. La două săptămâni după ce şi-a dat demisia din funcţia de selecţioner al Italiei, antrenorul de 58 de ani are un nou angajament.

Campion european cu Italia în urmă cu doi ani, Roberto Mancini este pregătit de o provocare în afara Europei şi va fi selecţionerul Arabiei Saudite.

Italianul a semnat un contract pe patru ani şi va avea un salariu uriaş, de 25 de milioane de euro pe an, potrivit goal.com. Prezentarea oficială a noului selecţioner al Arabiei Saudite va avea loc luni, la Riad.

Reclamă

Mancini va debuta pe banca Arabiei Saudite pe 8 septembrie, atunci când va juca pe St. James’ Park, stadionul lui Newcastle, un meci amical cu Costa Rica. Pe 12 septembrie, Arabia Saudită va întâlni Coreea de Sud. Italianul îl înlocuieşte pe Herve Renard, cel care a preluat naţionala feminină de fotbal a Franţei.

„Am scris istorie în Europa. Acum e timpul să scriu istorie şi în Arabia Saudită”, a spus Roberto Mancini.

Reclamă 4 / 0/3

Luciano Spalletti este noul selecţioner al Italiei!

Luciano Spalletti este noul selecţioner al Italiei! Antrenorul care a readus la Napoli titlul din Serie A după 33 de ani a semnat cu naţionala italiană şi va prelua Squadra Azzurra de la 1 septembrie.

Spalletti îl înlocuieşte pe Roberto Mancini, antrenorul care a adus titlul european în urmă cu doi ani, dar care a ratat calificarea la Cupa Mondială din Qatar.

Luciano Spaletti va prelua echipa naţională a Italiei de la 1 septembrie şi va fi prezentat înaintea celor două meciuri din preliminariile EURO 2024, cu Macedonia de Nord şi Ucraina.

„Îi urăm bun venit lui Spalletti. Echipa naţională avea nevoie de un mare antrenor şi sunt fericit că a acceptat să preia conducerea Squadra Azzurra. Entuziasmul şi experiza sa vor fi cruciale pentru provocările pe care Italia le are în lunile următoare”, a declarat şi preşedintele Gabriele Gravina.

Cu Roberto Mancini selecţioner, Italia a câştigat EURO 2020. Italianul a strâns 61 de meciuri pe banca naţionalei, dintre care 39 au fost victorii, 13 egaluri și 9 înfrângeri. În cariera sa, Mancini le-a mai antrenat pe Fiorentina, Lazio, Inter, Manchester City, Galatasaray, Inter și Zenit Sankt Petersburg.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și